ASAYİŞ - 17 Mayıs 2022 Salı 11:24

İzmirli solist evde ölü bulundu

A
A
A
İzmirli solist evde ölü bulundu

İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşayan ve solistlik yapan Ayşe Ayçiçek, erkek arkadaşıyla birlikte yaşadığı öne sürülen evde ölü bulundu.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşayan ve solistlik yapan Ayşe Ayçiçek, erkek arkadaşıyla birlikte yaşadığı öne sürülen evde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Olay 15 Mayıs günü Manavkuyu Mahallesi 275/4 Sokakta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre erkek arkadaşı C.H. ile birlikte yaşayan ve solistlik yaptığı öğrenilen bir çocuk annesi Ayşe Ayçiçek (34), uyumak için odasına geçti. Sabah uyandıklarında, Ayçiçek’in zor nefes aldığını fark eden C.H. durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri gelene kadar durumu kötüleşen Ayçiçek’in, ekipler tarafından yapılan incelenmesinde hayatını kaybettiği belirlendi.



Uyuşturucu şüphesi


Ayşe Ayçiçek’in cansız bedeni, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Genç kadının şüpheli ölümü üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde, C.H. polis ekiplerince gözaltına alındı. C.H.’nin ilk ifadesinde, birlikte alkol ve uyuşturucu hap kullanıp yattıklarını, uyandıktan sonra Ayçiçek’in zor nefes aldığını ve bunun üzerine sağlık ekiplerini aradığını söylediği öğrenildi. Polis ekipleri tarafından da evde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu hap bulunduğu öğrenildi. C.H., polise verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.



Gözyaşlarıyla uğurlandı


Öte yandan hayatını kaybeden Ayşe Ayçiçek, Konak Kahramanlar Kuruçay Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Genç kadının kesin ölüm nedeni ise, İzmir Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin sonuçlanması ile ortaya çıkacak.



Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bulgaristan seçimleri için Mustafakemalpaşa’da sandık kurulacak Bulgaristan’ın Bursa Konsolosu Evtim Rangelov ve Bursa Ticari Ataşesi Lyubomir Lyubenov, Bulgaristan’da 9 Haziran’daki parlamento seçimleri öncesi Bursa’da oy sandığının kurulacağı noktaların başında gelen Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti. Bulgar diplomatik misyonu, Mustafakemalpaşa’daki soydaşların 1 ay sonra sandık başına gideceği Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulunurken, protokol ziyareti de yapan heyete BAL-GÖÇ Şube Başkanı Hüseyin Arslan’da eşlik etti. Komşu ülke Bulgaristan’da 9 Haziran2024 tarihinde yapılacak erken parlamento seçimlerinde, kayıtlı seçmenin bulunduğu Mustafakemalpaşa’da bir kez daha sandık kurulması kararlaştırıldı. Seçime hazırlık çalışmalarını değerlendirmek üzere Mustafakemalpaşa’ya gelen Bulgaristan’ın Bursa Konsolosu EvtimRangelov ve Bursa Ticari Ataşesi LyubomirLyubenov, oy verme işleminin yapılacağı Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi’nde seçim güvenliğine ilişkin incelemeler yaptı. Okulun fiziki ve teknik özellikleri hakkında Hamzabey BİLSEM Müdürü Bedrettin Katmer’den bilgiler alan Bulgar diplomat heyeti, BAL-GÖÇ Şube Başkanı Hüseyin Arslan ve Şevketiye Mahallesi Muhtarı ve BAL-GÖÇ Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kurtulan ile birlikte Kaymakam Ahmet Altıntaş ve Belediye Başkanı Şükrü Erdem’i de makamlarında ziyaret etti. Heyet, seçim güvenliği ve ihtiyaçların karşılanması noktasında destek veren Kaymakam Altıntaş ve Başkan Erdem’e teşekkür etti. 6. kez sandık kurulacak Bulgaristan seçimleri için tarihinde ilk kez, 11 Temmuz 2021’deki erken parlamento seçimlerinde sandığın kurulduğu Mustafakemalpaşa’da, 9 Haziran 2024’teki seçimlerle beraber 6. kez oy verme işlemi yapılacak. BAL-GÖÇ Mustafakemalpaşa Şube Başkanı Hüseyin Arslan, seçimde oy kullanacak çifte vatandaşlar için e-beyan sürecinin 14 Mayıs’ta sona ereceğini hatırlatarak; “Bu seçimlerde de çifte vatandaşlık hakkı bulunanlar, Bursa’ya gitmeden oylarını Mustafakemalpaşa’da kullanabilecek. Çifte vatandaşlarımızın seçim listelerinde yer almaları için 14 Mayıs tarihine kadar internet üzerinden dilekçe doldurmaları gerekmektedir. Başvuru yapan kişilerin önceden seçmen listelerine dahil edilmesi oy kullanma sürecini kolaylaştıracak. Vatandaşlarımız bu konu da şubemizden yardım alabilir” dedi.