SPOR - 28 Temmuz 2017 Cuma 13:09

Karabükspor, Avusturya kampında sona yaklaştı

A
A
A
Karabükspor, Avusturya kampında sona yaklaştı

Kardemir Karabükspor yeni sezon hazırlıklarında 2.

Kardemir Karabükspor yeni sezon hazırlıklarında 2. etap kamp çalışmalarını Avusturya’nın Bad Radkersburg kentinde günde çift idmanla sürdürüyor.


Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde sabah gerçekleştirilen antrenmanda koşu ve 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleştiren kırmızı-mavili ekip daha sonra pas, orta ve şut çalışması yapıldı.


Kampta açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Slovenya’da başladıkları ikinci etap kamp çalışmalarını saha koşullarından dolayı Avusturya’da sürdürdüklerini söyledi.


Avusturya kampında şu ana kadar 3 hazırlık maçı yaptıklarını ve bunlardan galibiyetle ayrıldıklarını kaydeden Gül, “Oynadığımız üç maçtan da çok memnun kaldık ve galip ayrıldık. Burada önemli olan maçlardaki sonuç değil ziyadesiyle oynanan oyundu. Bizi sevindiren memnun eden bir futbol ortaya koydu futbolcularımız. Yeni teknik heyetimizle birlikte uyumu sağlayan bir takım görüntümüz var” dedi.


Gül, uzun süredir peşinde oldukları Grozav ile 3 yıllık bir ön protokol imzaladıklarını da belirterek, “Uzun zamandır 10 numara konusunu konuşuyorduk. Ofansif olarak bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız vardı. Traore’den sonra o bölgeye transfer yapmamız gerekiyordu ve bu boşluğu da Grazov transferi ile doldurmuş olduk. Grovaz da takıma önemli katkı sağlayarak güç katacaktır. Daha önce Ferhat, Çağlar, Hamidou ve Torje ile anlaşmıştık” diye konuştu.


Öte yandan Karabükspor bugün akşam Akhisarspor ile son hazırlık maçını oynadıktan sonra pazar günü Avusturya kampını tamamlayarak 4-5 Ağustos’ta Ankara’da TSYD turnuvasında Osmanlıspor ve Malatyaspor ile karşılaşacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Tokat’taki patlamada bir kişi hayatını kaybetti Tokat’ın Erbaa ilçesindeki bir bağ evine bırakılan sandığın açılması sırasında içine tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 5’i jandarma 7 kişinin yaralandığı olayda yaralılardan bağ evi sahibinin oğlu Muhammet Sefa Can Karaçoban (29), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Olay, 18 Mayıs günü saat 21.00 sıralarında ilçeye bağlı Karayaka Beldesi Hürmüzlü Mahallesi’nde meydana geldi. Ahmet Karaçoban (63) ile oğlu Muhammet Sefa Can Karaçoban, cep telefonuyla beldede devriye görevi yürüten jandarmaların komutanını arayıp, bağ evlerine zorla girilmeye çalışıldığını, ayrıca içeride kendilerine ait olmayan kilitli bir sandık bulunduğunu belirtti. İhbar üzerine jandarma ekipleri, belirtilen adrese gitti. Ahşap sandığın kapağı açıldığında, içinde piknik tüpüne bağlı, 8 ila 10 santimetrelik inşaat demirleri ve 10’luk çivilerle parça tesirli hale getirilen el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada, bağ evi sahibi Ahmet Karaçoban ve oğlu Muhammet Sefa Can Karaçoban ile askerler Uzman Çavuş Muhammed Avcı (25), Jandarma Astsubay Mustafa Evkay (32), Uzman Çavuş Burak Muslurget (30), Uzman Çavuş Alperen Songül (28) ve Uzman Çavuş Sezer Ertürk (28) yaralandı. Yaralılardan Sefa Can Karaçoban, tedavi gördüğü Tokat Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Olay sonrası aralarında eşiyle yasak ilişki yaşadığı için husumet bulunan İsmail G. ve ona yardım ettiği düşünülen Turgay Ö. şüpheli olarak yakalanarak adliyeye çıkarılmıştı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede iddiaları reddetmişti. Olayla ilgili inceleme devan ediyor.