YEREL HABERLER - 04 Şubat 2013 Pazartesi 12:30

TALASEMİ VE LÖSEMİLİLER İÇİN DÜZENLENEN ETKİNLİKTE STAND UPÇI ATALAY DEMİRCİ ESPRİLERİYLE KIRDI GEÇİRDİ

A
A
A
TALASEMİ VE LÖSEMİLİLER İÇİN DÜZENLENEN ETKİNLİKTE STAND UPÇI ATALAY DEMİRCİ ESPRİLERİYLE KIRDI GEÇİRDİ

Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmayla tanınan stand upçı Atalay Demirci Kayseri`de Talasemi ve Lösemililer için yaptığı gösterisiyle izleyenleri güldürdü.
Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu`ndaki gösteri, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Yaptığı esprilerle izleyenlerin büyük beğenisini toplayan Demirci, salonda bulunanları hem güldürdü hem düşündürdü. Gösteri sonrası bir açıklama yapan Kayseri Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir, her ay değişik şekillerde sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunduklarını ifade etti. Başdemir, ``Talasemi ve Lösemililer Derneği olarak her ay tiyatro, konser ya da gece düzenliyoruz. Ama uzun süredir tiyatro gösterilerinde bulunduğumuzdan vatandaş talepte bulundu. Farklı bir proje istediklerini söylediler. Biz de, Yetenek Sizsiniz yarışmasındaki Atalay Demirci kardeşimizle böyle bir çalışma yaptık. Emin olun çok büyük bir sürpriz oldu. Müthiş bir talep var. Bizi mutlu ettiler, onurlandırdılar. Bu çalışmaların devamını inşallah getireceğiz. Bu tür etkinliklerimizin esas amacı, Türkiye geneline yaymak istediğimiz Talasemi nedir? Lösemi nedir? Bunlarla ilgili neler yapılabilir? Bu projeyi yürütebilmek için eğitim çalışmalarımız var. Bunları hiçbir devlet imkânı olmadan yürüttüğümüzden dolayı kendi imkânlarımızla böyle organizasyonlar yapıyoruz.`` diye konuştu.
Etkinliklerden elde edilen tüm gelirlerin eğitim çalışmalarına aktarıldığına vurgu yapan Başdemir, bu şekilde dernekteki hastaların tedavilerini sağlıklı bir şekilde devam ettirdiklerini söyledi. Başdemir, ``Bunlardan gelen tüm gelirlerimiz eğitim konferanslarına, eğitim çalışmalarına aktarılmaktadır. Bu sayede eğitime devam edeceğiz. Bu amaçla da Kayseri halkımızdan ricamız, bizim sesimiz olsunlar, sosyal proje çalışmalarında bizleri yalnız bırakmasınlar. Çünkü bu sosyal etkinlikler hem eğitim amaçlı hem de dernekteki hastalarımızın ailelerimizin sağlıklı tedavilerini devam ettirebilmek amacıyla da katkıda bulunuyoruz`` şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara AK Parti’nin bayramlaşma programı belli oldu AK Parti’nin Kurban Bayramı dolayısıyla partilerle gerçekleştireceği bayramlaşma programı belli oldu. AK Parti’nin Kurban Bayramı dolayısıyla partilerle gerçekleştireceği bayramlaşma programı belli oldu. Takvime göre AK Parti Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın başkanlığında Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi ve Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Abdullah Uçan’dan oluşan heyet, 28 Mayıs Perşembe günü siyasi parti temsilcilerini kabul edecek. AK Parti’ye CHP, MHP, HÜDA PAR, Anavatan Partisi, BBP, DSP, İYİ Parti, Vatan Partisi, DEM Parti, Doğru Yol Partisi, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, Gelecek Partisi, Anahtar Parti, DEVA Partisi ve Türkiye İttifakı Partisi ziyarette bulunacak. AK Parti’nin diğer siyasi partileri ziyaretini ise iki ayrı heyet gerçekleştirecek. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Resul Kurt’un başkanlığında Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Fatma İlkcan Aksu ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Yunus Emre Şahin’den oluşan heyet, CHP, HÜDA PAR, BBP, İYİ Parti, DEM Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’ni ziyaret edecek. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Kerem Ali Sürekli’nin başkanlığındaki Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Saniye Enfiyeci ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mustafa Emre Çelik’ten oluşan heyet ise MHP, Anavatan Partisi, DSP, Vatan Partisi, Doğru Yol Partisi, Yeniden Refah Partisi, Anahtar Parti ve Türkiye İttifakı Partisi’ni ziyaret edecek.