GENEL - 04 Temmuz 2023 Salı 12:16

İlim Yayma Cemiyeti 15. Yaz Okulu Açılış Programı gerçekleşti

A
A
A
İlim Yayma Cemiyeti 15. Yaz Okulu Açılış Programı gerçekleşti

İlim Yayma Cemiyeti yaz okulu açılış programı, 50.

İlim Yayma Cemiyeti yaz okulu açılış programı, 50. Yıl Dedeman İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleşti.


Açılış Programına Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in yanı sıra İlim Yayama Cemiyeti Şube Başkanı Oğuz Memiş de katıldı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İlim Yayma Cemiyeti yönetim kurulu başkanı Oğuz Memiş, yönetim kurulu üyeleri ve kıymetli velilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen açılış programında 4-6 yaş grubu yaz okulu ve ilkokul/ortaokul öğrencilerimize yönelik yaz okulu programlarımızın tanıtımı yapıldı. 15’incisi düzenlenen yaz okulu programına 400’ü aşkın öğrenci kayıt yaptırdı.


İlim Yayma Cemiyetinin 15 yıldır düzenlenen yaz okulu programındaki hedefi; kendini bilen, milli ve manevi değerlerini tanıyan, ahlaki gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan nesiller yetiştirmektir. Bu amaç istikametinde uzun yıllardır hizmet eden cemiyet eğitimcilerine açılış programında yaptığı konuşmasında Vali Çiçek; “Yavrularımız sizlere emanettir. Emanetimize iyi bakacağınıza inanıyor ve başarılar diliyorum” diyerek iyi dileklerini iletti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bitlis TATSO Akademi ve Proje Danışmanlık Merkezi hizmete açıldı BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) işbirliği ile kurum bünyesinde hayata geçirdiği TATSO Akademi ve Proje Danışmanlık Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bölgenin ekonomik, sosyal ve girişimcilik ekosistemine katkı sunmak; girişimcilere eğitim, danışmanlık ve işbirliği platformu sağlamak ve bölgesel kalkınmayı desteklemek amacıyla kurulan merkezin açılışına Bitlis Vali Yardımcısı Onur Aykaç, Tatvan Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, TATSO Başkanı Bilal Adabağ, il ve ilçe protokol üyeleri, oda başkanları, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, TATSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile çok sayıda oda üyesi katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan TATSO Akademi ve Proje Danışmanlık Merkezi Akademi Danışmanı Prof. Dr. Zeki Uçar, merkezin akademik vizyon ve misyonuna ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. TATSO Başkanı Bilal Adabağ ise merkezin kuruluş sürecinde emek veren tüm paydaşlara teşekkür ederek, "TATSO Akademi ve Proje Danışmanlık Merkezi, bölgemiz için sadece bir eğitim alanı değil; aynı zamanda yeni fikirlerin filizleneceği, girişimcilerimizin nitelikli destek alacağı, işletmelerimizin ise dönüşüm ve gelişim fırsatlarına ulaşacağı bir merkez olacaktır. Bitlis Eren Üniversitemiz ile kurduğumuz bu güçlü işbirliği, bilgi ile tecrübeyi bir araya getirerek bölgemizin kalkınma hedeflerine önemli katkılar sunacaktır. Oda olarak, üyelerimizin ihtiyaç duyduğu her alanda yanlarında olmayı sürdürürken, gençlerimizin ve girişimcilerimizin yenilikçi projelerine de rehberlik etmeye devam edeceğiz. Bu merkezin, Tatvan’ın ve Bitlis’in geleceğine değer katacağına yürekten inanıyorum" dedi. Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ise iki kurum arasındaki işbirliğinin sağlayacağı katkılara dikkat çekerek, merkezin önemini vurguladı. Tatvan Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve Bitlis Vali Yardımcısı Onur Aykaç da, konuşmalarında merkezin bölgesel kalkınma açısından taşıdığı değere dikkat çekerek emeği geçenlere teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve katılımcılar TATSO Akademi ve Proje Danışmanlık Merkezini gezerek yürütülecek faaliyetler hakkında bilgi aldı. Program, verilen kokteyl ile sona erdi.