YEREL HABERLER - 25 Mart 2014 Salı 16:57

Avşarlar ‘palancıoğlu’ Dedi

A
A
A
Avşarlar ‘palancıoğlu’ Dedi

AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, Birlik ve Dayanışma Toplantısında Avşarlardan tam destek aldı.
AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, Birlik ve Dayanışma Toplantısıyla Avşarlarla bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, İsmail Tamer, Pelin Gündeş Bakır, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve 1500’e yakın davetli katıldı.
Mustafa Palancıoğlu’nun Talas’ta gerçekleştireceği projelerin kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, “Mustafa Palancıoğlu, güzel işler yapacağına inandığımız bir arkadaşımız. Bu dönem Talas’ı beraber dizayn ederiz umarım. Talas’ta büyük projelerimiz var, bunların bir kısmı başladı, bir kısmı devam ediyor. Önümüzdeki dönemde Mustafa Bey’in hazırlamış olduğu projeler beni heyecanlandırıyor. İnşallah bu projeleri hep beraber gerçekleştirmeyi Allah nasip eder.” diye konuştu.
“ŞENLİK NASIL YAPILIRMIŞ GÖRECEKLER”
Dadaloğlu şenliklerini iptal edeceği yönündeki dedikodulara yanıt veren Başkan Özhaseki, “Yeni bir alan daha açıldı oda ilçelerimiz. Oralarda su sorunu var. Arıtma tesisi sorunu var. Kanalizasyon sorunu var. Bölgeler arasında farklılığı gidermemiz lazım. Bunları bütün ilçelerde gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda buradaki değerlere sahip çıkacağız. Kulağımıza “Dadaloğlu şenliklerini başkan yapmayacakmış” diye bir dedikodu geldi. Allah izin verirse bu sene Dadaloğlu şenliklerini ben yapacağım. Nasıl şenlik yapılırmış görecekler.” ifadelerini kullandı.
Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, “İnşallah bu günkü beraberliğimiz bundan sonraki beş yılda da devam eder. Türkiye’de ses getirecek çok farklı projeleri Talas’ta sizlerinde desteği ile uygulayacağız.” şeklinde konuştu.
Palancıoğlu’nun tek tek tokalaşarak uğurladığı davetliler, seçimlerde başarı diledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir