GÜNDEM - 12 Mart 2026 Perşembe 10:36

Büyükkılıç, öğrenciler ve siyasi parti temsilcileri ile iftar sofralarında buluştu

A
A
A
Büyükkılıç, öğrenciler ve siyasi parti temsilcileri ile iftar sofralarında buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayının 21’inci gününde ERÜ öğrencileri ile gönül sofrasında bir araya geldi. Saadet Partisi İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programına da katılan Başkan Büyükkılıç, siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileriyle iftar yaptı.


Ramazan-ı Şerif’in ilk gününden itibaren kentin merkezinden kırsal ilçesine her köşesinde iftar ve sahur sofralarında Kayserililerle bir araya gelen Büyükkılıç, on bir ayın sultanı Ramazan’ın son günlerinde de iftar sofralarına konuk olmaya devam ediyor.


Bu çerçevede Başkan Büyükkılıç, Ramazan ayının 21’inci gününde ilk olarak Erciyes Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Erciyes Üniversitesi Personel ve Öğrenci Yemekhanesi’nde düzenlenen Kampüs İftarları programına Başkan Büyükkılıç ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in yanı sıra Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve çok sayıda öğrenci katıldı.


Büyükkılıç, yemekhanedeki masaları dolaşarak öğrencilerle yakından ilgilendi ve onlarla samimi sohbetler gerçekleştirerek yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.


Başkan Büyükkılıç, Saadet Partisi İl Başkanlığı Tarafından Düzenlenen İftar Programına Katıldı


Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ERÜ’deki öğrenci buluşmasının ardından Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılarak siyasi parti temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.


Saadet Partisi İl Başkanlığı İftar Programı’na Başkan Büyükkılıç ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan’ın yanı sıra Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun ve siyasi partilerin temsilcileri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.


Bir düğün salonunda düzenlenen programda davetlilere hitap eden Başkan Büyükkılıç, Kayseri’deki birliğin, beraberliğin en güzel örneklerinden birini sergileyen organizasyondan dolayı Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun’a teşekkür etti.


Kayseri’nin dayanışma ruhuna dikkat çeken Büyükkılıç, "Siyasi fikirlerimizde farklılıklar olabilir ama şunu gönül huzuruyla, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, telaffuz edebilirim; Allah’a şükürler olsun her zaman Kayseri’mizin insanları bir araya gelmesini, dayanışma yapmasını bilir. Her zaman insanların sıkıntıları varsa onu gidermeye, sevinci varsa paylaşmaya çalışır" dedi.


Başkan Büyükkılıç, tüm davetlilerin Ramazan ayını tebrik ederek, "Hayırseverliğiyle, müteşebbis ruhuyla ve Anadolu’nun bağrında değerlerine bağlı yaklaşımıyla her zaman onurumuz olan Kayseri’mizin siz güzel insanlarına sevgiler, saygılar sunuyorum. Ramazan ayınızı tebrik ediyor, Kadir Gecesi’ne erişmenizi temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.



Büyükkılıç, öğrenciler ve siyasi parti temsilcileri ile iftar sofralarında buluştu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adıyaman Esnaf Odaları Birliği Başkanı Duranay’dan İHA’ya ziyaret Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ziya Duranay, İhlas Haber Ajansı Adıyaman Bürosu’nu ziyaret ederek kentteki esnafın durumu ve yaşanan sorunlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. İHA Adıyaman Bürosu’nda gerçekleşen ziyarette, Adıyaman’daki esnaf ve sanatkarların karşılaştığı sorunlar, kentteki ticari hayatın mevcut durumu ve esnafın beklentileri üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleştirildi. Ziya Duranay, özellikle son dönemde esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntılar, iş potansiyelindeki değişimler ve esnafa yönelik destekler konusunda görüşlerini paylaştı. Duranay, Adıyaman esnafının şehir ekonomisinin önemli bir parçası olduğunu belirterek, esnaf ve sanatkarların yaşadığı sorunların kamuoyuna doğru şekilde aktarılmasının büyük önem taşıdığını ifade etti. Bu noktada basının rolünün önemli olduğuna dikkat çeken Duranay, İhlas Haber Ajansı’nın Adıyaman’da yaptığı haberleri yakından takip ettiğini söyledi. İHA’nın kentte yaşanan gelişmeleri hızlı ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktardığını belirten Duranay, özellikle esnafın sorunlarına yönelik yapılan haberleri beğendiğini dile getirerek, İHA’nın şehirdeki sorunların çözümüne katkı sağladığını ifade etti. İHA Adıyaman Muhabiri Cihan Kizir ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Adıyaman’daki esnaf ve vatandaşların sorunlarını kamuoyuna aktarmaya devam edeceklerini söyledi. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve iyi dileklerin ardından sona erdi.