SPOR - 28 Mart 2025 Cuma 18:52

Murat Şahin: "Bugün tamamen hak ettiğimiz bir mağlubiyet oldu"

A
A
A
Murat Şahin: "Bugün tamamen hak ettiğimiz bir mağlubiyet oldu"

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Murat Şahin, 5-0 mağlup oldukları Kayserispor maçının ardından mağlubiyeti tamamen hak ettiklerini söyledi.


Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Atakaş Hatayspor, deplasmanda karşılaştığı Kayserispor’a 5-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Murat Şahin, değerlendirmelerde bulundu. Umutlarının gerçekten üst seviyede olduğunu söyleyen Şahin, "Kendi adımıza şunu söyleyebilirim bugün üzücü bir skor aldık ama futbolun içinde olan şeylerden bir tanesini kötü anlamda yaşıyoruz bugün. Son 4 haftada aldığımız 3 galibiyet bizi bu maça çok umutlu şekilde hazırlandırmıştı aslında. Yani hem oyuncu grubunun hem bizlerin umutları gerçekten çok üst seviyedeydi. Bence bunun biraz daha sıkıntısını yaşadık gibi gözüküyor. Çünkü maçın başında kornerden yediğimiz gol, onun sonunda oyuna tutunmak amaçlı oyuncuların istek, arzu uğraşmaya çalıştılar. Ama maçın başından sonuna kadar bugün tamamen hak ettiğimiz bir mağlubiyet oldu diye düşünüyorum ve hiçbir dakikasında oyuna tutunamadık ne yazık ki. Bu bizim adımıza üzücü. Böyle ağır mağlubiyetler tabii ki üzüyor insanı. Fakat bizim işimiz, maalesef iyisiyle kötüsüyle kabullenmek zorundayız. Buradan hem oyuncu grubu hem bizlerin ders çıkartmamız lazım. Çünkü futbolda arzuladığınız istediğiniz şeyleri yapamadığınızda veya çok fazla saha içinde oynayan 11 oyuncunun birden istediklerinizi yapamadığında sıkıntılar çok büyüyor. Müdahale etmeye çalıştık ama bugün olmadı. Buradan dediğim gibi yani sadece bunu oyuncu grubuna da bağlayamıyorum tabii ki onlar da kötü oynama hakları var ama hem onlar adına hem kendi adıma Hatayspor halkından özür diliyorum" dedi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.