GÜNDEM - 02 Ekim 2025 Perşembe 16:06

Şükrü Karatepe’nin eşi hayatını kaybetti

A
A
A
Şükrü Karatepe’nin eşi hayatını kaybetti

Kayseri Büyükşehir Belediye başkanlığı, cumhurbaşkanı başdanışmanlığı ve yerel yönetim politikalar kurulu başkanlığı yapan Prof. Dr. Şükrü Karatepe’nin eşi Gönül Karatepe hayatını kaybetti.


Başsağlığı mesajı yayımlayan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç; "Önceki Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ve Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuş Prof. Dr. Şükrü Karatepe’nin değerli eşi, Şeyma, Merve ve Büşra kızlarımızın kıymetli anneleri Gönül Karatepe’nin vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Merhumenin cenazesi, Cumartesi günü Hulusi Akar Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Asri mezarlıkta defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, başta değerli büyüğümüz Şükrü Karatepe ve ailesi olmak üzere sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Ankara’da etkili olan yağmur nedeniyle bir apartmanın istinat duvarı çöktü Ankara’da gün boyunca etkili olan yağmurun ardından bir binanın istinat duvarında çökme meydana geldi. Edinilen bilgilere olay Yıldıztepe Mahallesi’ndeki Tarık Apartmanı’nda meydana geldi. Gün boyunca etkili olan yağışın ardından bir inşaat alanındaki istinat duvarında çökme meydana geldi. Duvarın çöktüğünü gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı olayda, ekiplerin incelemesi sürüyor. Çökme sonrasında binada oturan Hasan Battal, tedbir alınmadığını belirterek, "Geçen hafta tedbirsizlikler dolayı binamız yıkılıyordu. Bugün yine aynı şekilde içiniz rahat olsun dediler. Bir saat sonra yağan yağmurdan dolayı göçtü. Erciyes İnşaat adlı firmanın tedbirsizliğinden dolayı kayma yaşıyoruz. 4 bloğu da boşalttılar. 100 daire yaşıyor burada. Çok büyük bir tedbirsizlik var daha önce uyarmamıza rağmen bizle geniş geniş konuştular. Şu an bunun sıkıntısını yaşıyoruz" dedi. Bayram öncesinde yaşadıklarının zor olduğunu belirten Hacer Çakmak ise, "Burada bin kişi oturmasına rağmen kaç kere uyardık beton atmadılar. Can güvenliğimiz hiçe sayıldı. Şu yağmurdu bu insanlar dışarıda çoluğuyla çocuğuyla rezil olduk. Girin oturun diyorlar nasıl güvenip oturacağım. İçeride otururken deprem gibi sallandık" şeklinde konuştu.