ASAYİŞ - 27 Nisan 2012 Cuma 14:45

CİNSEL UYARICI HAP ELE GEÇİRİLDİ

A
A
A
CİNSEL UYARICI HAP ELE GEÇİRİLDİ

Kilis`te, bir otomobilde yapılan aramada 29 bin 389 adet cinsel uyarıcı hap ele geçirilirken, olayla ilgili olarak 1`i Suriyeli 3 kişi yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarı çalışmalar neticesinde; şüpheli olarak araştırılmakta olan 79 AE 723 plakalı araç Elbeyli Kavşağından şehir merkezine doğru seyir halinde görülmesi üzerine durduruldu. Araç içerisinde ve A.A., İ.F.B. ile Suriye uyruklu A.J`nın üzerlerinde yapılan aramada, toplam 29 bin 389 adet cinsel içerikli uyarıcı hap ele geçirildi.Yakalanan haplar, Öncüpınar Gümrük Müdürlüğü`ne teslim edilirken olayla ilgili soruşturma
başlatıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa ANASİAD’dan Bozbey’e güçlü destek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret eden ANASİAD Yönetim Kurulu üyeleri, iş insanları olarak, şehrin ekonomisinin gelişmesi yönünde yapılacak her çalışmaya destek olacaklarını söyledi. Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANASİAD) Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Derneğin Onursal Başkanı Eyüp Kutlucan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Genel Başkan Hakan Birkan, Bursa’nın Türkiye’nin en önemli üretim merkezlerinden biri olduğunu vurguladı. Türkiye’nin yerel kaynaklarının yeterli olmadığını ve bu nedenle üreterek bunları dünyaya satması gerektiğine vurgu yapan Birkan, “Biz iş insanları olarak, önümüzdeki tüm engellere rağmen üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekonomik açıdan zor günler geçirsek de üretmekten vazgeçmiyoruz ve geçmeyeceğiz. Çünkü Türkiye’nin kalkınmasının, insanların daha müreffeh bir hayat sürmesi için bunu yapmak zorundayız” dedi. Hakan Birkan, Mustafa Bozbey’in 20 yıl Nilüfer Belediye Başkanı olarak başarılı çalışmalar yaptığını vurgulayarak, edindiği tecrübe ile Bursa’nın tamamına güzel hizmetler vereceğine inandıklarını dile getirdi. Bozbey’in Bursa’nın gelişmesi için yapacağı çalışmalara destek vereceklerini de söyleyen Birkan, “Doğan güzellikleri, tarihi kültürel zenginlikleri, termal kaynakları, tarımı ve elbette üretimi ile ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olan Bursa’nın daha yaşanabilir bir şehir olması için hep birlikte çalışmak zorundayız. Sayın Bozbey zor bir görev üstlendi. Tecrübesiyle bütün zorlukları aşacağına yürekten inanıyoruz. Bizler de iş insanları olarak çalışmalarına elimizden gelen her desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu. Derneğin Onursal Başkanı Eyüp Kutlucan da Mustafa Bozbey’in Bursa’ya güzel hizmetler yapacağına inandığını belirtip, “Bursa’nın sorunlarını ve çözüm yollarını bilen tecrübeli biri olarak başarılı işler yapacağına inanıyorum. Biz iş insanları olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız” ifadelerini kullandı. “Bursa için birlikte çalışacağız” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin sigortası olduğunu söyledi. Üreten insanların önünü açmak gerektiğine inandığını vurgulayan Bozbey, “Biz Bursa’yı gülümsetmek için söz verdik. Hizmetlerimiz ile bunu başaracağız. Fakat bu işi hep birlikte yapabiliriz. Sizlerin projelerimize vereceğiniz destek önemli. Çevreye duyarlı olan üretimi destekleyeceğiz. Türkiye ağır bir ekonomik kriz yaşıyor. Bu krizi aşmanın tek yolu üretmektir. Sizler üreteceksiniz ki istihdam olsun, insanların işi aşı olsun. Bu değerli çabalara biz de elimizden gelen her türlü katkıyı sunacağız. Yeter ki Bursa’mızın doğasına zarar verilmesin. Bu konuda duyarlı olduğunuzu bildiğim için de içim rahat” dedi.
Denizli Başkan Ertemur gençleri 19 Mayıs şenliğine davet etti Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili şenlik düzenlediklerini ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi olarak, gençlerimize bayramımıza yakışır konserler, yarışmalar düzenleyeceğiz. Ücretsiz etkinliklerimize tüm gençlerimizi bekliyoruz” dedi. Pamukkale Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı şenlikleri düzenliyor. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Türk Milleti’nin bağımsızlığına, Cumhuriyet’e giden yolun başlangıcıdır 19 Mayıs. Türk Milleti’nin sönmeyen umut ışığıdır 19 Mayıs. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk, bu özel bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir. Bizlerde, bu özel günün 105. yılında, 19 Mayıs Pazar günü saat 13:00-19:00 saatleri arasında Kınıklı Mahallesi’ndeki AmfiPark’ta, ücretsiz etkinlikler düzenleyeceğiz” dedi. Etkinliklerde, her kategorideki birincilere balon turu, ikinci ve üçüncülere de çeşitli hediyeler verilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “19 Mayıs 1919 tarihi, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir. Pamukkale Belediyesi olarak, bizlerde gençlik bayramımızın 105.yılına yakışır gençlerimizle iç içe geçecek etkinlik ve konserler düzenliyoruz. Tüm gençlerimizi o gün yanımızda görmek istiyoruz” dedi. Pamukkale Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Şenlikleri’nde birbirinden güzel etkinlikler yer alacak. Etkinlikler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Şenlikleri, 19 Mayıs Pazar günü saat 13:00-19:00 saatleri arasında, AmfiPark’t yapılacak. Şenlikte gençlere yönelik Barfiks, Dart, 3’lük, Powerlifting Deadlift ve Şut yarışmaları düzenlenecek. Kafadenk, Melodram, Doğukan Hazar Yerlikaya konserleri ile Dj Performansları olacak. Yarışma kayıtlarının, 10:00-13:00 saatleri arasında, AmfiPark’ta kurulacak stantta yapılacak.