YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 15:00

3. TARIM VE İNSAN ULUSAL FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

A
A
A
3. TARIM VE İNSAN ULUSAL FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Kilis’te, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’nın Denizbank sponsorluğunda düzenlediği 3.Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda açıldı.
Alaeddin Yavaşça Kültür Merkezi’ndeki sergi açılışına Vali Yusuf Odabaş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Mehmet Özüberk, Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdullah Aldemir, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Kızıltaş daire amir ve müdürleri katıldı. Sergi açılışı Vali Yusuf Odabaş’ın eşi Songül Odabaş tarafından açıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın geleneksel hale getirdiği Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda bu yıl 477 katılımcının 2 bin 61 eseri fotoğraf jürisi tarafından değerlendirildiği,
jüri üyeleri oldukça titiz bir çalışmayla Genel, Çiftçi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları, Öğrenci ve Denizbank çalışanları olmak üzere 5 ayrı kategorinin derece alan isimlerini belirlendi. 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda, ödüle layık görülenlerle birlikte toplam 149 eserin sergisi Kilis’te 10-13 Ocak 2012 tarihleri arasında Alaeddin Yavaşça Kültür Merkezi’nde açık kalacağı ücretsiz gezilebileceği bildirildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir