ASAYİŞ - 14 Aralık 2021 Salı 16:11

Elbeyli’de uyuşturucu operasyonu

A
A
A
Elbeyli’de uyuşturucu operasyonu

Kilis’in Elbeyli ilçesinde jandarma ekipleri, bir evde yaptıkları operasyonda alüminyum folyolara sarılı halde metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirdi.

Kilis’in Elbeyli ilçesinde jandarma ekipleri, bir evde yaptıkları operasyonda alüminyum folyolara sarılı halde metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirdi.


Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Elbeyli ilçesinde S.K’ye ait ikametinde yapılan aramada 15 adet alüminyum folyaya saralı içerisinde metamfetamin uyuşturucu madde, iki adet tabanca, 2 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 5 adet tabanca şarjörü, 250 tabanca mermisi, 105 adet kuru sıkı tabanca mermisi, 176 adet av tüfeği mermisi ele geçildi. S.K. ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Arnavutköy’de bayram namazı sonrası ilçe protokolü vatandaşlarla bayramlaştı İstanbul’un Arnavutköy’de Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferi sabah saatlerinde kılınan bayram namazıyla birlikte yaşandı. Taşoluk Yeşil Camii’nde kılınan namazın ardından ilçe protokolü vatandaşlarla bayramlaştı. Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ve ilçe protokolü bayram namazının ardından cami avlusunda vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Programa yoğun katılım sağlanırken, vatandaşlara simit ve çay ikram edildi. Ramazan ayı dolu dolu geçti Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, Ramazan ayının bereketine vurgu yaparak, "Başta Arnavutköylü hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Hemşehrilerimiz çok güzel bir Ramazan geçirdi. Sofralarımız, meydanlarımız ve etkinlik alanlarımız dolup taştı. Bu da Ramazan ayının bereketiydi. İnşallah bu bayramda da mazlum coğrafyalardaki tüm sıkıntıların sona erdiği güzel bir bayram geçiririz" dedi. Vatandaşlarımızla bayramlaştık Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ise yaptığı açıklamada, Ramazan ayının ilçede dolu dolu geçtiğini belirterek, "Arnavutköy’de Ramazan ayı çok güzel geçti. Belediyemizin yaptığı programlar ve Milli Eğitim Bakanlığımızın okullarda Ramazan ayının yaşatılmasına yönelik çalışmaları sayesinde çok güzel bir Ramazan yaşandı. Bugün de kıymetli vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla ve meclis üyelerimizle bayramlaştık" ifadelerini kullandı. Bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığı programda vatandaşlar bayram sevincini hep birlikte yaşadı.