ASAYİŞ - 01 Ocak 2026 Perşembe 02:01

Kilis Valisi Şahin’den yeni yıl denetimi

A
A
A
Kilis Valisi Şahin’den yeni yıl denetimi

Kilis Valisi Tahir Şahin, yeni yıl tedbirleri kapsamında Kilis,Seve kontrol noktasını ziyaret ederek jandarma ekipleriyle bir araya geldi. Kontrol noktasında görev yapan personelle selamlaşan Vali Şahin, güvenlik güçlerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.


Vali Şahin, kent genelinde toplam 177 ekip ve 900 güvenlik personelinin görev yaptığını belirtti. Karla mücadele kapsamında 134 ekibin sahada aktif olarak çalıştığını ifade eden Şahin, olumsuz hava şartlarına karşı gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi. Karla mücadele çalışmaları hakkında da bilgi veren Vali Şahin, 433 personelin gün boyunca ulaşımın aksamaması için sahada görev yaptığını kaydetti.


Vali Şahin, "Yeni yılın tüm vatandaşlarımıza bereket, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Sahada görev yapan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.



Kilis Valisi Şahin’den yeni yıl denetimi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sultanbeyli’de fırınlara Ramazan denetimi: Eksik tespit edilen işletmelere ceza yağdı Sultanbeyli Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki fırınlarda gerçekleştirilen gramaj, hijyen ve etiket denetimlerinde, eksikliği tespit edilen işletmelere ceza yağdı. Sultanbeyli Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, Ramazan ayının bereketiyle birlikte fırınlara yönelik denetimlerini sıkılaştırdı. İlçe genelinde yapılan çalışmalarda; Ramazan pidesi başta olmak üzere ekmek ve unlu mamullerde gramaj, hijyen ve fiyat etiketleri tek tek kontrol edildi. İşletmelerin üretim alanları ile satış tezgâhlarını inceleyen ekipler, standartlara uygun üretim yapan fırıncılara teşekkür ederken, eksiklikleri tespit edilen işletmelere yönelik gerekli uyarıları yaptı ve yasal işlemleri uyguladı. "Tüm kontrollerimizi büyük bir kararlılıkla sürdürüyoruz" Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, denetimlerin vatandaşların sağlığını ve hakkını korumak amacıyla titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Başkan Tombaş, "Ramazan’da sofraya ulaşan her ürünün hakkıyla ve güvenle sunulması için ekiplerimiz tam kadro sahada. Gramaj ve hijyen başta olmak üzere tüm kontrollerimizi büyük bir kararlılıkla sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı. "Vatandaşımızın hakkını gözeten denetimlerimizi Ramazan boyunca sürdüreceğiz" Ramazan ayının bereket ve paylaşma ayı olduğunu vurgulayan Başkan Tombaş, konuya ilişkin şunları söyledi: "Hemşehrilerimizin sofrasına giren pide ve ekmeğin standartlara uygun olması bizim için en öncelikli konu. Zabıta ekiplerimiz sahada titiz bir çalışma yürütüyor. Esnafımızla iş birliği içerisinde, doğrudan vatandaşımızın hakkını gözeten bu denetimlerimizi Ramazan boyunca aynı hassasiyetle sürdüreceğiz."