POLİTİKA - 27 Ağustos 2017 Pazar 13:21

AK Parti’de ilçe kongreleri devam ediyor

A
A
A
AK Parti’de ilçe kongreleri devam ediyor

AK Parti’nin ülke genelinde başlattığı teşkilatlarını yenileme hareketi kapsamında AK Parti Kırıkkale Teşkilatı’nda yapılacak il kongresi öncesi ilçe kongreleri sürüyor.

AK Parti’nin ülke genelinde başlattığı teşkilatlarını yenileme hareketi kapsamında AK Parti Kırıkkale Teşkilatı’nda yapılacak il kongresi öncesi ilçe kongreleri sürüyor.


AK Parti’de geçen hafta Yahşihan ilçesinde gerçekleştirilen kongre ile başlayan ilçe kongreleri hafta sonunda Çelebi ilçesi ile devam etti. Çelebi Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye tek aday olarak katılan mevcut başkan Ünal Uluyol, oyların tamamını alarak yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi.



“Bizim için gurur kaynağı”


Kongrenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ünal Uluyol, Çelebi ilçe teşkilatı olarak ilçede her zaman AK Parti’nin başarısı için azami gayret gösterdiklerini ifade etti. Görevde bulundukları sürede geçen her seçimde AK Parti’nin oyunun ilçede artış gösterdiğini dile getiren Uluyol, “Bizler gece-gündüz demeden ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilat olarak bu zamana kadar hem il teşkilatımızla hem de belediyemizle uyum içerisinde çalışmaktayız. AK Parti ailesinin içerisinde görev yapıyor olmak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmak bizim için bir gurur kaynağıdır. Bugüne kadar partimizin daha da ileriye gitmesi için var gücümüzle çalıştık bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



“Bu dava milletin davası”


Yahşihan’da başlayan ilçe kongrelerinin Çelebi ile devam ettiğini bayramdan sonra da diğer ilçelerde devam edeceğini dile getiren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın her fırsatta dile getirdiği gibi 2019 yılında seçimlerinde zafer kazanmak istiyorsak şimdiden büyük gayret sarf etmek zorundayız. Bugünden tezi yok bir çalışıyorsak bin çalışmamız lazım. Gece gündüz demeden ülkesi ve milleti için çalışan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza yakışır bir şekilde bizlerinde gece gündüz demeden çalışmamız gerekmektedir. Bu davaya inanan insanlar olarak var gücümüzle milletimiz ve partimiz için çalışmalıyız. Çünkü bu dava milletin davasıdır. Çünkü AK Parti Türkiye’nin geleceğidir” dedi.


Ayrıca düzenlenen kongreye, Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İl Başkan Yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi Yeşilay’ın, bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam hedefiyle sürdürdüğü çalışmalardan biri olan Bisiklet Turu’nun 11’incisini Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasında aynı gün gerçekleştirdi. İzmir’deki etkinliğe yaklaşık 250 kişi katılım sağladı. Yeşilay’ın, bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam hedefiyle sürdürdüğü çalışmalardan biri olan Bisiklet Turu’nun 11’incisi Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasında aynı gün gerçekleştirilirken, sabah saatlerinde düzenlenen İzmir’deki programa yaklaşık 250 kişi katıldı. Spor gibi sağlıklı yaşama yönelik faaliyetlerin bağımlılıktan uzak bir yaşama büyük katkı sağladığını belirten İzmir Şube Başkanı Prof. Dr. Dilek Takımcı şunları ifade etti: “Yeşilay olarak; beş bağımlılık alanında yüz yılı aşkın süredir aralıksız mücadele ediyor, her bireyin iyi ve sağlıklı yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm insanlarımızın bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam konusunda farkındalık sağlamasını amaçlıyoruz. Bu konuda spor etkinlikleri düzenlemeye de büyük önem veriyor; artık geleneksel hale gelen Yeşilay Bisiklet Turu ile her yıl hep birlikte pedal çevirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu faydalı amaç için büyük bir heyecanla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.”
Samsun Büyükşehir standına yoğun ilgi Samsun’da bu yıl 8’incisi gerçekleştirilen Yapı, İnşaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’nda yer alan Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin standı yoğun ilgi gördü. 2 - 5 Mayıs 2024 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde 8. kez düzenlenen Yapı, İnşaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’nda Samsun Büyükşehir Belediyesi de kurduğu stantla yer aldı. Gürcistan, Azerbaycan, Rusya, Ukrayna, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere birçok ülkeden ziyaretçinin de ağırlandığı fuarda Büyükşehir Belediyesi’nin standı ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi’nin Doğaltaş Elemanları Üretim Fabrikası’nda üretilen ürünleri oldukça dikkat çekti. Fuarda yer alan ürünlerle ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Doğal Taş Elemanları Üretim Tesisi Şube Müdürü Emre Şirin, "TÜYAP’ta standımızda granitten ürettiğimiz kent mobilyaları, yer döşemeleri, hayrat çeşmeleri, peyzaj ürünleri şeklindeki ürünlerimiz ile yer aldık. Büyükşehir Belediyesi olarak kendi maden sahamızda kendi işçilerimiz ile Doğaltaş Elemanları Üretim Tesisimizde 2 boyutlu olarak ürettiğimiz ürünleri burada sergiledik. Çok geniş bir ürün gamımız var. Yaklaşık 40 çeşit ürün üretiyoruz. Fuarı ziyaret eden vatandaşlarımızın standımıza çok güzel bir ilgisi oldu” diye konuştu.