- 23 Mayıs 2022 Pazartesi 15:07

Başkan Türkyılmaz binlerce kişiyi ağırladı

A
A
A
Başkan Türkyılmaz binlerce kişiyi ağırladı

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, binlerce vatandaşın katıldığı birliktelik yemeğinde, "Yahşihan, bölgede lider ülkede model olacak’ diyerek çıktığımız bu yolda 3 yıldır sizlerin de desteği ile her günümüzü hizmetlerle dolu şekilde geçirdik" dedi.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, binlerce vatandaşın katıldığı birliktelik yemeğinde, "Yahşihan, bölgede lider ülkede model olacak’ diyerek çıktığımız bu yolda 3 yıldır sizlerin de desteği ile her günümüzü hizmetlerle dolu şekilde geçirdik" dedi.


Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde, "Bizimki Yahşihan Sevdası" adı altında birliktelik yemeği düzenlendi. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz tarafından düzenlenen yemeğe 10 binden fazla vatandaş katıldı. Aynı zamanda ilçeye yeni yapılan Ahmet Demirbilek Parkı ve Gazi Harun İpek Parkı’nın da açılışı gerçekleştirildi. Ankaralı İbocan’ın da sahne aldığı organizasyona katılan vatandaşlar, güzel havanın ve etkinliğin keyfini çıkardı.


Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, "Göreve başlarken ’her yerdeyiz gönüllerdeyiz’ sloganımız ile gönüllere gireceğimize söz vermiştik. Sizlerin gönüllerine girmek için gece gündüz demeden, Yahşihan’ımız için çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. ’Yahşihan, bölgede lider ülkede model olacak’ diyerek çıktığımız bu yolda 3 yıldır sizlerin de desteği ile her günümüzü hizmetlerle dolu şekilde geçirdik. Rahmetli Atatürk’ün de dediği gibi ’az zamanda çok büyük işler yaptık’ görev sürecimizde vatandaşlarımız için, davamız için, Yahşihan’a sevdamız için çalışmalarımız her alanda devam ediyor. Kimilerinin hayal bile edemeyeceği projeleri bizler bir bir gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz" diye konuştu.


Etkinliğe ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Halil Öztürk, İl Başkanı Murat Abalı, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Akpınar, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu ve MHP teşkilatı katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Samsunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 14. dakikada kazanılan penaltının başına geçen Taylan Antalyalı, topu ve kaleci Uğurcan’ı farklı köşelere yollayarak takımını öne geçirdi. 1-0 17. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına kadar Marius Mouandilmadji’nin şutu üstten az farkla auta çıktı. 28. dakikada Benito’nun şutunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Marius’un kafa vuruşu filelerle buluştu. 2-0 32. dakikada Bardhi’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan filelere gitti. 2-1 36. dakikada Zeki’nin kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Fernandez, ters kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine yolladı. 3-1 45. dakikada Bardhi’nin yaklaşık 30 metre uzaklıktan yaptığı vuruşta top direğe çarparak dışarı gitti. Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Emre Kılınç, Baba Raman, Marius Mouandilmadji Yedekler: Szumski, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Tait, Schindler, Yunus, Muhammed, Osman, Muja, Ercan Teknik Direktör: Markus Gisdol Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Mendy, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Eren Elmalı, Batista Mendy, Umut Güneş, Nicolas Pepe, Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet, Paul Onuachu Yedekler: Taha, Berat, Visca, Fountas, Kerem, Denswil, Mehmet Can, Arif, Enis, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Goller: Taylan (dk. 14 pen.), Marius (dk. 28), Fernandez (dk. 36 k.k.) (Samsunspor), Bardhi (dk. 32) (Trabzonspor) Sarı kart: Bennasser (Samsunspor)