POLİTİKA - 18 Ağustos 2025 Pazartesi 18:14

Kırıkkale Belediye Başkanı Önal ve CHP heyeti Kırıkkale’de basınla buluştu

A
A
A
Kırıkkale Belediye Başkanı Önal ve CHP heyeti Kırıkkale’de basınla buluştu

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, CHP heyetinin saha çalışmaları kapsamında kentte önemli temaslarda bulunduğunu söyledi. Önal, halkın ve basının önerilerinin genel merkeze rapor edileceğini ifade etti.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, saha çalışmaları kapsamında Kırıkkale’de basın mensuplarıyla buluştu. Toplantıya Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Ankara Milletvekilleri Semra Dinçer ve Deniz Demir, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve YDK Başkan Yardımcısı Ayça Akpek Şenay katıldı. Programda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Önal, CHP’nin iktidar hedefi doğrultusunda Kırıkkale’de önemli görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirterek, "Buradaki amacımız, halkımızın ve basınımızın önerilerini alarak bunları genel merkeze rapor etmek. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Milletvekili Dinçer ise CHP’nin kuruluş yıl dönümü olan 4-9 Eylül tarihlerinde 81 ilde eş zamanlı çalışma yürüttüklerini ifade etti. Dinçer, "Esnafları dolaşıyoruz, köylerimize gidiyoruz. Bugün konuşmaktan çok sizleri dinlemeye geldik. Bütün önerileriniz rapor halinde genel merkeze iletilecek ve halkın hükümet programı bu şekilde hazırlanacak" diye konuştu.


CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ da Kırıkkale’de basından ve halktan alınacak öneri ve eleştirilerin önemine değindi. Toplantı, basın mensuplarının soru ve görüşlerini dile getirmesinin ardından sona erdi.



Kırıkkale Belediye Başkanı Önal ve CHP heyeti Kırıkkale’de basınla buluştu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Ankara’da etkili olan yağmur nedeniyle bir apartmanın istinat duvarı çöktü Ankara’da gün boyunca etkili olan yağmurun ardından bir binanın istinat duvarında çökme meydana geldi. Edinilen bilgilere olay Yıldıztepe Mahallesi’ndeki Tarık Apartmanı’nda meydana geldi. Gün boyunca etkili olan yağışın ardından bir inşaat alanındaki istinat duvarında çökme meydana geldi. Duvarın çöktüğünü gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı olayda, ekiplerin incelemesi sürüyor. Çökme sonrasında binada oturan Hasan Battal, tedbir alınmadığını belirterek, "Geçen hafta tedbirsizlikler dolayı binamız yıkılıyordu. Bugün yine aynı şekilde içiniz rahat olsun dediler. Bir saat sonra yağan yağmurdan dolayı göçtü. Erciyes İnşaat adlı firmanın tedbirsizliğinden dolayı kayma yaşıyoruz. 4 bloğu da boşalttılar. 100 daire yaşıyor burada. Çok büyük bir tedbirsizlik var daha önce uyarmamıza rağmen bizle geniş geniş konuştular. Şu an bunun sıkıntısını yaşıyoruz" dedi. Bayram öncesinde yaşadıklarının zor olduğunu belirten Hacer Çakmak ise, "Burada bin kişi oturmasına rağmen kaç kere uyardık beton atmadılar. Can güvenliğimiz hiçe sayıldı. Şu yağmurdu bu insanlar dışarıda çoluğuyla çocuğuyla rezil olduk. Girin oturun diyorlar nasıl güvenip oturacağım. İçeride otururken deprem gibi sallandık" şeklinde konuştu.