ASAYİŞ - 21 Mart 2020 Cumartesi 15:16

’Virüs var’ diyen alkollü şahıs, sağlıkçıların talebini reddetti

A
A
A
’Virüs var’ diyen alkollü şahıs, sağlıkçıların talebini reddetti

Kırşehir’de, belediye binası önünde yatan alkollü şahıs, virüs vakası var diye sağlık görevlilerinin yardım talebini reddetti.

Kırşehir’de, belediye binası önünde yatan alkollü şahıs, virüs vakası var diye sağlık görevlilerinin yardım talebini reddetti.


Öğle saatlerinde belediye binası önünde kendini kaybederek yatan V.Ç., adlı kişi yapılan ihbarla gelen sağlık görevlilerinin yardım talebini ’virüs var dokunmayın’ diyerek geri çevirdi. Polisin ikna ettiği V.Ç., yine polisin yardımıyla yattığı yerden kaldırılarak ambulansa götürüldü. Polis refakatinde Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan V.Ç.,’nin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Ege Belediyeler Birliği Denizli’de toplanıyor Denizli, Ege’nin yerel yönetim zirvesine ev sahipliği yapıyor. Ege Belediyeler Birliği, bölgesel kalkınma ve iş birliği stratejilerini belirlemek üzere Olağan Meclis Toplantısı’nı, Birlik Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun başkanlığında Denizli’de gerçekleştirecek. Ege Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı, Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun başkanlığında 17 Nisan 2026 Cuma günü Denizli’de yapılacak. 17-18-19 Nisan tarihlerini kapsayan üç günlük program, Ege Bölgesi’ndeki üye belediyelerin başkanlarını, meclis üyelerini ve yerel yönetim temsilcilerini bir araya getirecek. Toplantı kapsamında sadece idari kararlar alınmakla kalmayacak, aynı zamanda Denizli’nin model teşkil eden belediyecilik yatırımları ve kültürel mirası da mercek altına alınacak. Üç günlük yoğun diplomasi ve teknik program Birliğin gelecek dönem stratejileri ve bölgesel iş birliği projelerinin karara bağlanacağı program kapsamında, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen vizyon projeler ve kentsel dönüşüm alanları, katılımcı belediye başkanlarına yerinde tanıtılacak. Denizli’nin binlerce yıllık geçmişine ışık tutan antik kentler ve restore edilen tarihi yapılar ziyaret edilerek, turizmde yerel yönetimlerin rolü üzerine istişarelerde bulunulacak. 19 Nisan Pazar gününe kadar sürecek olan etkinlikler dizisi, teknik değerlendirme ziyaretlerinin ardından sona erecek.