SPOR - 07 Mayıs 2025 Çarşamba 18:34

Kırşehirspor Başkanı Hantorun: "Gücümüz tükendi, şehir sahip çıkmalı"

A
A
A
Kırşehirspor Başkanı Hantorun: "Gücümüz tükendi, şehir sahip çıkmalı"

Kırşehirspor Kulübü Başkanı Çağatay Hantorun, zorlu bir sezonu ligde kalarak tamamladıklarını ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle gelecek sezon için bütçelerinin olmadığını belirterek, "Gücümüz tükendi, şehir sahip çıkmalı" dedi.


Kırşehirspor Kulübü Başkanı Çağatay Hantorun 2024-2025 sezonunu değerlendirdiği basın toplantısında, zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını ve ligde kalma hedeflerine ulaştıklarını belirtti. Sezona ligde kalma parolasıyla başladıklarını ifade eden başkan Hantorun, "Büyük maddi sıkıntılar ve imkânsızlıklar içerisinde, stres altında bir sezon geçirdik. Ama Allah bizi mahcup etmedi, hedefimize ulaştık. Amacımız Kırşehirspor’un profesyonel liglerde kalıcı olmasıydı ve bunu başardık" diye konuştu.



"Son atımlık barutumuzu bu sezon takımı ligde tutmak için harcadık"


Başkan Hantorun, gelinen noktada yönetimin maddi gücünün tükendiğini vurgulayarak, "Son atımlık barutumuzu bu sezon takımı ligde tutmak için harcadık. Önümüzdeki yıl ne futbolcu alacak, ne takım kuracak, ne de malzeme alacak bütçemiz var. Artık tıkandık" diye konuştu.


Şehrin idarecilerine ve halkına seslenen başkan Hantorun, "Ya şehirde bir bütünlük olacak, idarecilerimiz siyasi ayrışmaları bir kenara bırakarak bu takıma el atacak ya da takım sahipsiz kalırsa BAL yolu gözüküyor. Biz bu sahipsizliği hep reddettik, mücadele ettik. Ama gücümüz buraya kadar" ifadelerini kullandı.



Kırşehirspor Başkanı Hantorun: "Gücümüz tükendi, şehir sahip çıkmalı"

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Kocaelispor’dan Filistin’e destek Filistin’deki katliamların durdurulması amacıyla İstanbul Galata Köprüsü’nde düzenlenen "Sinmiyoruz, susmuyoruz, Filistin’i unutmuyoruz" mitingine katılan Kocaelispor Kulübü, Gazze halkına destek verdi. Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve katliamların durdurulması çağrısında bulunmak amacıyla düzenlenen "Sinmiyoruz, susmuyoruz, Filistin’i unutmuyoruz" mitingine Kocaelispor Kulübü de katılarak destek verdi. İstanbul Galata Köprüsü üzerinde gerçekleştirilen mitingde, 400’ün üzerinde sivil toplum kuruluşu ile çok sayıda futbol kulübü yer aldı. Yoğun katılımın olduğu mitingde, Filistin halkına yönelik saldırıların sona erdirilmesi, sivillerin korunması ve uluslararası kamuoyunun harekete geçmesi yönünde mesajlar verildi. Ellerinde Filistin bayrakları ve pankartlarla bir araya gelen vatandaşlar, İsrail’in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarında sürdürdüğü saldırılara tepki gösterdi. Mitinge katılan Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile birlikte Galata Köprüsü üzerinde yerini aldı. Kocaelispor camiası adına mitinge katıldıklarını belirten Durul, Filistin’de yaşananların yalnızca bölgesel sorun değil, tüm insanlığın vicdanını ilgilendiren mesele olduğunu vurguladı. Sporun birleştirici gücüne dikkat çeken Durul, Kocaelispor olarak mazlumun yanında, zulmün karşısında durmaya devam edeceklerini ifade etti.