ASAYİŞ - 18 Mart 2019 Pazartesi 21:43

Otomobille çarpışan elektrikli bisikletin sürücüsü yaralandı

A
A
A
Otomobille çarpışan elektrikli bisikletin sürücüsü yaralandı

KOCAELİ(İHA) – Kocaeli’nin Gebze ilçesinde otomobille çarpışan elektrikli bisikletin sürücüsü yola savrularak yaralandı.

KOCAELİ(İHA) – Kocaeli’nin Gebze ilçesinde otomobille çarpışan elektrikli bisikletin sürücüsü yola savrularak yaralandı.



Olay akşam saatlerinde Gebze Gebze Barış Mahallesi Dr. Zeki Acar Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Dr. Zeki Acar Caddesi’nde ilerleyen Ergün Coşkun yönetimindeki elektrikli bisiklet, karşı yönden gelen henüz sürücüsünin adı öğrenilemeyen 34 JG 5602 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle elektrikli bisikletten yola fırlayan Ergün Coşkun yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi.


Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü, ambulanslar Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza hakkında inceleme başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Kuşadası Belediyesi’nde 1 Mayıs coşkuyla kutlandı Kuşadası Belediyesi’nde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkuyla kutlandı. Belediye Ana Hizmet Binası önünde düzenlenen kutlama programında işçiler davul ve zurna eşliğinde halaylar çekti. Kuşadası Belediyesi tarafından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Ana Hizmet Binası önünde kutlama programı düzenlendi. Kutlamaya, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tibet Özer, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sendika temsilcileri ve çok sayıda işçi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlamalar, Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi Spor Kulübü (KUŞADANS) tarafından sergilenen çeşitli dans gösterileri ve çekilen halaylar eşliğinde coşkuyla sürdü. Kutlama programına katılanlara tavuk ve pilav ikramında bulunuldu. "Biz büyük bir aileyiz" Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tibet Özer ise, “Öncelikle Başkanımız Ömer Günel’in hepinize saygı ve sevgilerini iletiyorum. İşçi ve emekçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs gibi önemli bir günde siz değerli mesai arkadaşlarımla olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Kuşadası Belediyesi olarak kentimize hizmet vermek için gerek sahada gerekse de idari birimlerde siz çalışanlarımız ile birlikte büyük bir aileyiz. Bu ailenin her bir üyesi bizim için eşit öneme ve değere sahip. Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana kaynaklarımızı en doğru bir biçimde kullanarak sizlerin haklarını korumak, geliştirmek ve enflasyon karşısında ezdirmemek için çaba gösterdik. Geldiğimiz noktada artık taşların yerine oturduğunu, yaptığımız toplu sözleşmeleriyle çalışanlarımızın yüzünün gülmeye başladığını görmek bizlere büyük bir mutluluk veriyor. Bu nedenle bugün burada büyük bir gönül rahatlığı ile sizlerle birlikte 1 Mayıs’ı bayram havasında kutluyoruz. Bu süreçte bizler, emeğin en yüce değer olduğunu unutmadan yanınızda olmaya devam edeceğiz. Tüm mesai arkadaşlarımın 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.
Zonguldak Zonguldak’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkuyla kutlandı Zonguldak’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkuyla kutlandı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları İstasyon Caddesi önünde başladı. Toplanan kalabalık Madenci Anıtı önüne kadar yürüdü. Burada kutlamalar gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Kutlamalarda konuşmalar gerçekleştirildi. Düzenleme komitesi adına konuşan İsa Mutlu, “1 Mayıs Uluslararası Birlik Mücadele ve Dayanışma Günümüz, İşçi ve Emekçi Bayramımız kutlu olsun. 1 Mayıs, işçilerin ve emekçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günüdür. Bugün, ülkemizin dört bir yanında omuz omuza vererek sesimizi yükseltiyoruz. Dünya işçileri ve emekçileri olarak Dünyanın dört bir yanında; Emperyalist ülkelerin ve onların çok uluslu şirketlerinin dayattığı, insanlık dışı politikalara karşı; İşgallere, savaşa, sömürüye, zulme karşı; Barış, demokrasi, insan hakları, kardeşlik ve dayanışma için alanlardayız. Bugün burada gün geçtikçe artan sorunlarımızı dile getirmek ve ortak mücadelemizi güçlendirmek için bir aradayız. 1 Mayıs emeğin, alın terinin, barışın, demokrasinin ve güvenli bir gelecek için dayanışmanın, yardımlaşmanın günüdür. Bugün biz emekçilerin; Günün şartlarına uygun seviyede eşit ve adil ücret uygulanmasını; Vergide adaletin sağlanmasını; Özgürce örgütlenmemize imkan verilmesini; Tüm haklarımızın korunup geliştirilmesini; Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğimizi meydanlarda haykıracağımız gündür. 1 Mayıs’ta gündemimizi; geçim sıkıntısı, yoksulluk, vergide adaletsizlik, sendikasızlaştırma, taşeronlaşma oluşturuyor. Bunlara dur demek için, sorunların çözümü için 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü, sadece işçi sınıfının ve emekçilerin değil tüm halkımızın meydanlarda buluştuğu bir gündür” dedi. Programın son bölümünde ise yerel sanatçılar sahne alarak konser verdi.