YEREL HABERLER - 03 Ocak 2012 Salı 10:41

NEVZAT DOĞAN, ŞAFAK VAKTİ VATANDAŞLA BULUŞTU

A
A
A
NEVZAT DOĞAN, ŞAFAK VAKTİ VATANDAŞLA BULUŞTU

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, şafak vakti geldiği Bekirdere Üçyol mevkiinde Zincirlikuyu Camii’nde vatandaşlarla birlikte sabah namazını kıldı.
Başkan Doğan’a vatandaşlarla gerçekleşen bu buluşmada belediye meclis üyeleri Muammer Biner, İsmail Gün, Mahmut Öztürk ve Kani Baştürk, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Kanpara, Kadıköy Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım, İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener ve Zabıta Müdürü Muhammed Ergin eşlik etti.
Namazın ardından Başkan Doğan ve beraberindekiler cami lokalinde simit ve çay eşliğinde kahvaltı yaptı. Burada yapılan sohbete Cami Dernek Başkanı Mustafa Evcek ile Cami İmamı Ahmet Koç da katıldı. Başkan Doğan ibadethanelerin temizliğinin kendileri için büyük önem taşıdığını söyleyerek özel bir ekibi sadece bu işe tahsis ettiklerini söyledi. Cami Dernek Başkanı Mustafa Evcek de İzmit Belediyesi’nin ibadethanelere yönelik hizmetlerini takdirle karşıladıklarını söyleyerek, Başkan Doğan’a ve ekibine teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir