YEREL HABERLER - 04 Nisan 2012 Çarşamba 09:30

KARAOSMANOОLU, POLİS HAFTASI`NI KUTLADI

A
A
A
KARAOSMANOОLU, POLİS HAFTASI`NI KUTLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Polis Haftası nedeniyle kendisini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur ile beraberindekileri kabul etti. Çalkavur ile emniyet teşkilatının Polis Haftası`nı kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ``˜`Kocaeli, Türkiye`nin en güvenli ve huzurlu şehirlerinden biri oldu. Halkımız da, esnafımız da polisini seviyor, güveniyor ve takdir ediyor`` dedi.
İl Emniyet Müdürü Çalkavur ile üst düzey emniyet yetkilileri ve polis memurları, Polis Haftası nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu`nu ziyaret etti. 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası`na yönelik Başkan Karaosmanoğlu`na bilgi aktaran İl Emniyet Müdürü Çalkavur, emniyet güçlerine verdiği destek ve gösterdiği yakınlık nedeniyle kendisine teşekkür etti. Çalkavur, emniyet teşkilatının bu yıl kuruluşunun 167. yılını kutladığını da gururla ifade etti.
İl Emniyet Müdürü Çalkavur ile polis teşkilatına Kocaeli`nin güvenli bir şehir olması için gösterdikleri üstün gayret nedeniyle teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, ``˜`Emniyet teşkilatımızın başarılı çalışmalarıyla Kocaeli, Türkiye`nin en güvenli ve huzurlu kentlerinden birisi olmuştur. Polis teşkilatımız halkımıza büyük güven vermektedir. Kocaeli Emniyeti de, asayiş olaylarının önlenmesi, güvenliğin ve huzurun temininde son yıllarda büyük başarılar elde etti`` ifadesini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Ağrı Kadın Futbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Silopi Belediyesi Kadın Futbol Takımı’nı 3-2 mağlup etti. Silopi İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Ağrı Kadın Futbol Takımı, etkili oyunuyla sahadan galibiyetle ayrıldı. Ağrı temsilcisinin gollerini Müjde, İrem ve Ceylan kaydetti. Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Önder Tunay, takımın zor şartlar altında mücadele ettiğini belirtti. Tüm maddi imkansızlıklara rağmen futbolcuların büyük bir özveriyle sahaya çıktığını vurgulayan Tunay, "Takımımız tamamen genç kızlardan oluşuyor. Sporcularımızın tamamı aynı zamanda eğitim hayatlarına devam ediyor. Buna rağmen antrenmanlarda ve maçlarda büyük bir disiplin ve mücadele ortaya koyuyorlar" dedi. Kulübün ciddi maddi sıkıntılar yaşadığını ifade eden Tunay, "Ne yazık ki kulüp olarak futbolcularımıza herhangi bir ödeme yapma imkanımız bulunmuyor. Yönetici arkadaşlarımız, kendi imkânlarıyla takımı ayakta tutmaya çalışıyor. Ulaşımından malzemesine kadar birçok konuda fedakârlık yapılıyor. Buna rağmen sporcularımız sahada canla başla mücadele ediyor ve Ağrı’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyor" diye konuştu. Kadın futbolunun desteklenmesi gerektiğine vurgu yapan Tunay, "Bu genç kızların hayalleri var. Hem okuyup hem spor yaparak örnek bir duruş sergiliyorlar. Takımımızın daha iyi şartlarda mücadele edebilmesi için tüm yetkililerden ve sporseverlerden destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Ağrı Kadın Futbol Takımı, aldığı bu galibiyetle ligdeki iddiasını sürdürdü.