SPOR - 01 Ağustos 2025 Cuma 20:00

Hazırlık maçı: Kocaelispor: 2 - Al-Wydad: 0

A
A
A
Hazırlık maçı: Kocaelispor: 2 - Al-Wydad: 0

Trendyol Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala son hazırlık maçını Fas ekibi Al-Wydad ile oynayan Kocaelispor maçı Petkovic ve Oğulcan’ın golleriyle 2-0 kazandı


Kocaelispor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Adana Demirspor, İran temsilcisi Esteghlal FC, Fatih Karagümrük, Sivasspor ile de hazırlık maçı yaptı.



Stat: Derince Belediyesi


Hakemler: Sait Tuzcu, Onur Akdağ, Kadir Köken


Kocaelispor: Aleksandar Jovanıvic, Ahmet Oğuz (Tarkan Serbest dk. 85), Mateusz Wieteska, Aaron Appindangoye (Onur Öztonga dk. 82), Massaido Haidara (Muharrem Cinan dk. 82), Cafumana (Show) (Mustafa Ege Bilim dk. 86), Samet Yalçın (Mesut Can Tunalı dk. 71), Joseph Nonge Boende (Yusuf Cihat Çelik dk.63), Dan Agyei (Oğulcan Çağlayan dk. 46), Ryan Mendes (Furkan Gedik dk. 71), Bruno Petkovic (Ahmet Sagat dk. 71)


Yedekler: Gökhan Değirmenci, Ahmet Hasan Göcen, Serhat Öztaşdelen, Anfernee Jamal Dijksteel, Bünyamin Dalkılıç, Mikdat Çil, Rigoberto Manuel Rivas Vindel, Umut Can Aslan


Teknik Direktör: Selçuk İnan


Al-Wydad: Ait Brayer (Fatihi dk. 64 (Mwalimu dk. 82), Aboulfath, Meijers, Bart (Ferreira dk. 46), Boucheta (Jelbat dk. 64), Bakasu (Sebbar dk. 46), Lamirat, Amrabat (Mahtou dk. 64), Aziz Ki (Zemraowi dk. 46), Elowasti (Rayahi dk. 46), Hannouri (Obeng dk. 46 (Ghai Louf dk.82)),


Teknik Direktör: Amine Benhachem


Goller: Bruno Petkovic (dk. 5), Oğulcan Çağlayan (dk. 52) (Kocaelispor)


Sarı kart: Aboulfath (AL-Wydad)



Hazırlık maçı: Kocaelispor: 2 - Al-Wydad: 0

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul’da Gazze’yi konu alan "Hind Rajab’ın Sesi" filminin gösterimine yoğun ilgi İstanbul’da Gazze’yi konu alan "Hind Rajab’ın Sesi" filminin özel gösterimi düzenlendi. İstanbul Valisi Davut Gül, filmi Gazze’de İsrail’in saldırısı sonucu bir araçta mahsur kalarak hayatını kaybeden 6 yaşındaki Filistinli Hind Rajab’ın aile fertleriyle birlikte seyretti. İstanbul’da Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, İstanbul Valiliği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği iş birliği ile Gazze’yi konu alan "Hind Rajab’ın Sesi" filminin özel gösterimi gerçekleştirildi. İstanbul Zeytinburnu ilçesi Fişekhane’de düzenlenen programa İstanbul Valisi Davut Gül, Gazzeli Hind Rajab’ın aile fertleri, iş insanları ve birçok davetli katıldı. Filmin gösterimi öncesi Vali Davut Gül, Rajab’ın aile fertleriyle bir araya gelerek çiçek takdim etti. Ardından Vali Davut Gül ve davetliler salona girerek filmi seyretti. Gösterim öncesi konuşan Vali Gül, "Gazze’deki yaşanmış bir hikayeden yola çıkarak bir insanlık dramını beyaz perdede seyredeceğiz. İstanbul’umuzda bunun daha çok izlenmesi, daha çok duyulması, herkesin bu zulümden haberdar olabilmesi için, bir kez daha o acıları görebilmemiz için arkadaşlarımızla bu filmi birlikte izleyeceğiz. Vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Allah zalim, katil İsrail’in hak ettiği gibi cezalandırıldığını bu dünyada ölmeden görmemizi nasip etsin. İnşallah aile fertleri ile birlikte izleyeceğiz. Filmin kısaca hikayesine baktık. Gerçekten ne desek az kalacak. Binlerce, on binlerce örnekten sadece bir tanesi" dedi. Hind Rajab’ın yakını Alameerhamoda Hamada, "Türkiye’ye bu filmin gösterimi için teşekkür ediyoruz. Allah’tan Filistinli ve Gazzeli şehitlere rahmet etmesini diliyoruz" dedi.