SPOR - 21 Mart 2025 Cuma 18:22

Kocaelispor-Sakaryaspor maçı biletleri karaborsaya düştü!

A
A
A
Kocaelispor-Sakaryaspor maçı biletleri karaborsaya düştü!

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında oynanacak Kocaelispor-Sakaryaspor karşılaşmasının biletleri büyük oranda tükendi. Kulüpten karaborsa uyarısı geldi.


Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Kocaelispor evinde Sakaryaspor’u ağırlayacak. Lider Kocaelispor’da taraftarlar mücadeleye yoğun ilgi gösterirken, maraton alt, maraton üst, numaralı VIP üst ve numaralı VIP alt tribünlerinin biletleri tükendi. Kocaelispor Kulübü’nden ise karaborsa uyarısı geldi. Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Sakaryaspor ile oynayacağımız lig müsabakası için satışa sunulan müsabaka biletleri maraton alt, maraton üst, numaralı VIP üst ve numaralı VIP alt tribünlerinin biletleri taraftarlarımızdan gelen yoğun ilgiyle birlikte tükenmiştir. Bahse konu tribünlerde satışa çıkarılan tüm biletleri tüketen arma sevdalısı taraftarlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Özellikle yukarıdaki paragrafta belirtmiş olduğumuz tribünlerimizden müsabaka bileti bulamayan taraftarlarımızın sayısının oldukça fazla olduğunu bilen fırsatçı şahıslar tarafından bahse konu tribünlerimizden bilet alınıp, bu biletlerin fahiş rakamlara sosyal medya aracılığıyla satıldığına dair çok ciddi şikayetler almaktayız. Kulübümüz, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak çalışıp bu nevi kişilerin tespit edilmesi hususunda gerekli özveriyi göstermektedir. Değerli taraftarlarımızdan talebimiz; bu nevi paylaşımlara rastlanıldığında ya da tarafınıza ihbar edildiğinde ivedilikle bu kişilerin tespit edilmesi adına satış yapan sosyal medya hesabının fotoğraflanıp kulübümüze ait ebilet@kocaelispor.com.tr e posta adresine yapılacak bir ileti ile tarafımıza bildirilmesidir" denildi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım durdu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde, Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım bir süre durdu. Karayolları ekiplerinin ters yönden ulaşarak yaptığı müdahale ile trafik akışı kısmen sağlanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kış lastiği veya zincir takmadan yola çıkan araçlar ulaşımın aksamasına neden oldu. TEM otoyolunun Ankara istikametinde Çaydurt bölgesinde 3 şeridi, 3 tırın tedbirsizliği sonucu kapandı. Tırların yolu kapatmasıyla birlikte Ankara istikametinde ulaşım tamamen kesildi ve bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekipler ters şeritten müdahale etti Konuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönünde, Çaydurt Otoyol Dinlenme Tesisi’nin yaklaşık 1 kilometre gerisinde saat 23.15’te, 3 şeridin tamamında, 3 adet tırın tedbirsizliği sonucu yolu kapatması nedeniyle ulaşım geçici olarak kesintiye uğramıştır. Karayolları ekiplerince ters yönden müdahale edilerek otoyolda trafik akışı kısmen sağlanmış olup, ulaşımın normale dönmesi için çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Bolu geçişinde zor anlar Otoyolun Bolu geçişinde yoğunluk ve kış şartları nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Güzergah üzerinde yolda kalan tırlar ve otomobiller nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan D-100 karayolunda da ulaşımda güçlükler yaşandı. Yolda kalan bir tır, Karayolları ekiplerine ait greyderin halatla çekmesi sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Ekiplerin, TEM Otoyolu’nda ulaşımı normale döndürmek ve yolda kalan araçları kurtarmak için başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.