GÜNDEM - 06 Ağustos 2024 Salı 11:02

Yeni hal binası yükseliyor

A
A
A
Yeni hal binası yükseliyor

Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde 25 bin metrekare alan üzerine inşa edilen yeni hal binası hizmete girdiğinde sektöre yeni bir soluk kazandıracak.


Gebze bölgesine kazandırılan yeni hal binasında incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, proje hakkında teknik personelden bilgi aldı. Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Numan Balaban ve teknik personelin de hazır bulunduğu inceleme gezisinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Büyükakın, projenin son durumu hakkında bilgi aldı.


Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde 25 bin metrekare alan üzerine inşa edilen yeni hal binası hizmete girdiğinde sektöre yeni bir soluk kazandıracak. Projede 120 metrekare büyüklüğünde 34 adet dükkan, sandık depoları, mescit, tuvaletler, teknik hacimler, çay ocağı, büfe, lokanta ve berber yer alıyor. 68 TIR parkı ve 63 araçlık otopark alanıyla esnafın modern bir hizmet vereceği, vatandaşların ise konforlu bir ortamda hizmet alacağı yeni hal binasında son imalatlar gerçekleştiriliyor.


Şehrin kalkınmasında ve gelişiminde önemli bir adım attıklarını inceleme sonrası ifade eden Başkan Tahir Büyükakın, "Her eserimiz milletimiz için. Her hizmetimizde her eserimizde ayrı bir sevinç yaşıyoruz. Yeni hal binamız esnafımızın da çalışmasına rahatlık getirecek. Bu eser, sadece bir bina değil, aynı zamanda şehrimizin ekonomik hayatına değer katacak bir yatırım. Üreticilerimiz, esnaflarımız ve halkımız için modern, çağdaş ve ihtiyaçlara cevap veren bir tesis olmasını hedefledik. Hizmette somut adımlar atarak, halkımızın taleplerine cevap verecek projelere imza atıyoruz. Bu yeni hal binası, bu anlayışımızın bir göstergesidir" dedi.



Yeni hal binası yükseliyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kanye West İstanbul’da Dünyaca ünlü sanatçı Kanye West, 30 Mayıs’ta vereceği konser için İstanbul’a geldi. Dünyaca ünlü sanatçı Kanye West, 30 Mayıs’ta Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda vereceği konser için İstanbul’a geldi. Sanatçı, ILS Vision Kurucusu Erdem Karahan tarafından Atatürk Havalimanı’nda karşılandı. Sanatçının İstanbul’un tarihi ve önemli noktalarını ziyaret etmesi bekleniyor. 30 Mayıs gecesi gerçekleşecek organizasyon öncesinde A Milli Takım oyuncuları, sanat, iş, spor başta olmak üzere yaklaşık 200 ünlü ismin konsere katılması bekleniyor. Konsere yaklaşık 120 bin kişinin katılması bekleniyor Kanye West konseri için Rusya, Kazakistan, Birleşik Krallık, Almanya, ABD ve Polonya başta olmak üzere birçok ülkeden binlerce ziyaretçinin konser haftası boyunca İstanbul’a gelmesi ön görülüyor. Sporcular, sanatçılar, sosyal medya fenomenleri, iş insanları ve uluslararası konukların buluşacağı etkinlik kapsamında İstanbul’da bulunan otel, restoran gibi noktalarda yoğunluk yaşanması da bekleniyor. Öte yandan konsere yaklaşık 120 bin kişinin katılması bekleniyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda yapılacak olan konser öncesinde öğle saatlerinde Before Party, DJ performansları, özel deneyim alanları, sahne sürprizleri ve farklı etkinlikler de düzenlenecek. Konser sonrası ise alanda After Party etkinliği gece boyunca devam edecek. Yüzlerce kişilik teknik ekibin katılımıyla, sahne çevresine dev LED ekran kuruldu, özel ışık ve ses tasarımı oluşturuldu. Ayrıca geniş backstage operasyonuyla prodüksiyon hazırlıkları tamamlandı.