GENEL - 30 Temmuz 2020 Perşembe 13:56

Ereğli Belediyesi ekipleri hayvan pazarında denetim yaptı

A
A
A
Ereğli Belediyesi ekipleri hayvan pazarında denetim yaptı

Konya’nın Ereğli ilçesinde zabıta ekipleri hayvan pazarında denetim yaparak satıcılara ve vatandaşlara maske dağıttı.

Konya’nın Ereğli ilçesinde zabıta ekipleri hayvan pazarında denetim yaparak satıcılara ve vatandaşlara maske dağıttı.


Ereğli’de Gülbahçe Mahallesi Taş Evler mevkisinde kurulan hayvan pazarında Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı öncesinde maske denetimi yaptı. Hayvan pazarındaki denetimlerde zabıta ekipleri satıcı ve vatandaşlara sosyal mesafe ve hijyen konularında uyarılarda bulunarak maske dağıttı.


Denetimlerle ilgili açıklamada bulunan ve kurallara uyulmasının önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda Gülbahçe Mahallesi Taş Evler mevkisinde kurulan hayvan pazarında ekiplerimiz denetimlerini yaparak maske dağıtımı gerçekleştirdiler. Bu anlamda tüm hemşehrilerimizden ricam hijyene özen göstermeleri ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleridir. Zor günler geçirdiğimiz şu zamanlarda duyarlı olmalıyız. Tüm hemşehrilerimize hayırlı bayramlar dilerim” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Hem kaynaştılar, hem eğitim aldılar hem de bayramlarını kutladılar Aydın’da yaklaşık 45 yıldır faaliyetlerini sürdüren ve faaliyetlerinin yanı sıra ihracatıyla dünyanın sayılı firmaları arasında yer alan OKT Trailer firmasında İşçi Bayramı etkinlikleri yaklaşık 1 hafta sürdü. OKT’de çalışan işçiler için firma tarafından tertip edilen program çerçevesinde doyasıya eğlendi. 5 gün süren programda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren işçiler de çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. OKT Trailer’de çalışan çaycısından mühendisine genel müdüründen mühendisine kadar yaklaşık 500 kişi 5 gün süren 1 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde her gün saat 11:00 ile 14:00 arasında fabrikanın etkinlik alanında toplanıp eğlendi. Piknik havasında geçen programlarda bir yandan çalışanlara çeşitli eğitimler verilirken diğer yandan da çalışanlar adeta yılın yorgunluğunu attı. Bu yıl 23 Nisan 01 Mayıs arasında gerçekleştirilen etkinliğin dolu dolu geçtiğini belirten çalışanlar fabrika yöneticilerine ve Kurum Müdürü Hakan Maraş’a teşekkür ettiler. Kurum olarak 10 yılı aşkın süredir İşçi Bayramını dolu dolu kutladıklarını belirten OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, “Son 4 yıldır ‘Güven’le Sevgi nOKTası’ projesi kapsamında gerçek anlamda farklılık katan bir o kadar da keyifli güzel çalışmalar yapıldı. Emeği geçen herkese ve özellikle bu projeyi sahiplenen ve katkı sağlayan çok sevgili çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Umuyorum ki OKT Traliler Ailesi İSG farkındalığı anlamında birlikte daha pek çok, güzel işlere imza atacak” diyerek tüm çalışanların bayramını kutladı.