ASAYİŞ - 22 Ağustos 2025 Cuma 13:19

Husumetlisini öldürdü, bankada yakalandı

A
A
A
Husumetlisini öldürdü, bankada yakalandı

Konya’nın Çumra ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Olaydan sonra kaçan cinayet zanlısı, bankadan para çekmeye çalıştığı sırada yakalandı.


Olay, gece saat 03.00 sıralarında Çumra ilçesi İçeri Çumra Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede kavun satışı yapan Gökhan K. (30) ile Rıza K.’nin (35) yanına, daha önceden aralarında husumet bulunan Selçuk Özçelik ile 4 arkadaşı geldi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Rıza K. av tüfeğiyle, Selçuk Özçelik ile Zeynel K.’yi vurdu. Selçuk Özçelik’in henüz ismi belirlenemeyen arkadaşı da Gökhan K.’yı vurdu.


Şüpheliler olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çumra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Selçuk Özçelik, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 2 yaralının ise tedavisi devam ediyor.


Öte yandan, olay sonrası ilçeden Konya’ya geldiği belirlenen Rıza K.’nin bulunduğu 42 FY 030 plakalı otomobil takibe alındı. Aracın merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi bölgesinde olduğu belirlenmesi üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran polis ekipleri, şüphelinin aracını 10484. Sokak’ta terk edilmiş olarak buldu. Şüphelinin gidebileceği sokakları ablukaya alan ekipler şahsı Karakayış Caddesi’nde bulunan bankada para çekmeye çalıştığı sırada yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.



Husumetlisini öldürdü, bankada yakalandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Şampiyonluk maçının sonunda gerginlik yaşandı Bilecik 1. Amatör Lig’in şampiyonunun belli olacağı final maçını penaltı atışları sonucu Osmanelispor kazanırken, son penaltının ardından oyuncular arasında gerginlik yaşandı. Bilecik 1. Amatör Lig’in şampiyonun belli olacağı play-off final müsabakasına Osmaneli ilçesinin 2 güzide kulübü Osmanelispor ve Osmaneli Gençlerbirliği Spor kaşı karşıya geldi. Osmaneli İlçe Stadı’ndan maç kapalı gişe oynanırken, maçı Osmaneli Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çobanoğlu, ASKF Başkanı Nusret Tosun, kurum müdürleri ve çok sayıda taraftar izledi. Maçın normal süresi berabere bitti Maç öncesi iki takım taraftarların dostluk ve kardeşlik mesajları verdi. Her iki takım da kendilerine ayrılan yerleri doldururken maçın 90 dakikalık bölümü golsüz eşitlikle sonuçlandı. 15’er dakikalık 2 uzatma devresinde de gol olmazken maç penaltılara gitti. Penaltılarla Osmanelispor 4-3 kazarak, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. Saha bir anda karıştı Maç sırasında taraftarlar birlik ve beraberlik içinde maçı izlerken, maç sonundan saha içi bir anda karıştı. Maçın ardından Osmanelisporlu bir futbolcu elindeki yeşil-kırmızı kulübün bayrağı ile saha içine girince Osmaneli Gençlerbirliği Spor bir futbolcu kendisini saha içinde kovaladı. Ardından 2 takımın oyuncuları saha içinde çıkan kavgada adeta sahayı ringe çevirdiler. Olaylar soyunma odasının önünde de devam ederken, polis olayları güçlükle sonlandırdı.