Son Dakika
|
Matteo Guendouzi resmen Fenerbahçe'de
Plazanın tavanı çöktü, facia kıl payı atlatıldı
Mert Günok yeniden Fenerbahçe’de
Bakan Fidan: "SDG’nin teröre ve ayrılıkçılığa artık veda etmesi gerekmektedir"
İstanbul’da şiddetli lodos ve yağış etkili oluyor: Çatılar uçtu, araçlar zarar gördü
Ayasofya Camii’nin alemi şiddetli rüzgar nedeniyle düştü
Kuzey Marmara Otoyolu’nda şiddetli fırtına: 2 tır devrildi
Halep’te siviller bombaların altında tahliye ediliyor
Halep’te İhlas Haber Ajansı ekibine keskin nişancı ateşi
Altı Avrupa ülkesi Ukrayna'ya asker gönderme seçeneğini reddetti
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Clay Consumption Remains Common in Parts of Kyrgyzstan
Fırtına, iskelede çalışan işçileri denize düşürdü: 1 ölü, 2 yaralı
Matteo Guendouzi resmen Fenerbahçe'de
Aleyna Tilki’nin uyuşturucu testi pozitif çıktı
Beylikdüzü’nde uyuşturucu operasyonu: 88 kilo eroin ele geçirildi
Bursa’da lodos can aldı!
Yaya geçidinde feci kaza: 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Mert Günok yeniden Fenerbahçe’de
MAGAZİN
Görme engelli sanatçı sazı ensesinde çalıyor
06 Ocak 2026 Salı - 23:00:45
Kütahya’da dernek başkanı İsmail Barış’ın sazı ensesine koyarak tersten çalması görenleri hayretler içerisinde bırakıyor. Kütahya Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Barış, anonim eserlerin yanı sıra bestesi kendisine ait şarkıları alışılmışın dışında bir yöntemle seslendiriyor. 12 yaşında saz çalmaya başladığını belirten Barış, ensede saz çalma fikrinin tamamen tesadüfen ortaya çıktığını söyledi. Barış, "Bir gün sazı elime aldığımda ensemde çalmayı denedim. Değişiklik olsun diye yaptım. İlk başta bilinçli değildi. Daha sonra sazı ensemde de çalabildiğimi keşfettim" dedi. Saz ensede olduğu için çalma tekniğinin tersine döndüğünü ifade eden Barış, bunun şarkı söylerken zorluk oluşturduğunu ancak zamanla alıştığını belirterek, "Artık düz nasıl çalıyorsam, tersten de aynı şekilde çalıyorum" diye konuştu. Dernek etkinliklerinde sıklıkla sahne aldığını dile getiren Barış, izleyicilerden ilginç tepkiler aldığını belirterek, "Çoğu kişi saz çalmakta zorlanırken sen nasıl tersten çalıyorsun’ diye soranlar oluyor. Bu da insanların dikkatini çekiyor" ifadelerini kullandı.
01 Ocak 2026 Perşembe - 00:40
Uludağ’da yılbaşı kutlamasına damga vuran görüntü
Bursa’nın kış turizm merkezi Uludağ’da yılbaşı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Eğlence merkezlerinde 2026’ya girilen gecede, yaşlı bir teyzenin pistte sergilediği dans geceye damga vurdu. Müzik eşliğinde eğlence merkezine çıkan ve enerjisiyle gençlere taş çıkaran yaşlı teyze, çevredeki vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Dakikalarca dans eden teyze, eğlenceli hareketleriyle alkış toplarken, o anlar kameraya anbean yansıdı. Uludağ’da müzik, eğlence ve havai fişek gösterileriyle süren yılbaşı kutlamaları, renkli anlara sahne olurken, yaşlı teyzenin dansı gecenin unutulmaz anı olarak hafızalara kazındı.
31 Aralık 2025 Çarşamba - 13:36
Fedon, "Kristal Karlar Diyarı"nda 2026’ya merhaba diyecek
Sanatçı Fedon yeni yıl tatilini kristal karlar diyarı olarak bilinen Sarıkamış’ta gerçekleştirdi. Yılbaşı akşamında sahneye çıkan isimler arasında yer alan Fedon, kış tatili için geldiği Sarıkamış’a gelerek kristal karın keyfini çıkardı. Sosyal medyada, "Fedon denize girdi mi, yaz geldi demektir" sözleriyle "yazın habercisi" olarak tanımlanan sanatçı Fedon, şimdi ise ‘Fedon kara girdi mi, kış geldi demektir’ sözleri ile ‘’kışın habercisi’’ olarak gündeme geldi. Grek müzik denilince akla gelen ilk isimlerden olan sanatçı, yılbaşı programı için kış tatiline çıktı. Kendisine tatil için Kristal karlar diyarı Sarıkamış Sarpino Mountain Otel’i seçen Fedon burada kayağın ve karın keyfini çıkarıyor.
27 Aralık 2025 Cumartesi - 22:00
Bodrum’da yılbaşı hareketliliği zirveye ulaştı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yılbaşı öncesi hareketlilik zirveye ulaştı. İlçede otel doluluk oranları yüzde 70’e yaklaşırken, otellerden restoranlara, sahillerden meydanlara kadar birçok noktada yılbaşı gecesi için eğlence programları hazırlandı. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Bodrum’da oteller, özel konserler ve organizasyonlarla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Restoranlar yılbaşına özel menüler ve canlı müzik programları oluştururken, eğlence mekanlarında da gece boyunca sürecek etkinlikler planlandı. İlçede yılbaşı gecesi hemen her noktada farklı programlar uygulanacak. Cadde ve sokaklar rengarenk süslemelerle donatıldı. Bodrum Belediyesi tarafından ilçe meydanında kurulan yılbaşı dekorları ve ışık gösterileri, gece saatlerinde dikkat çekti. Ayrıca 31 Aralık gecesi Bodrum Belediyesi tarafından Belediye Meydanı’nda Teoman konseri düzenlenecek. Konserle birlikte Bodrumlular ve tatilciler yeni yıla meydanda girecek. Meydandaki etkinliklerin yılbaşı gecesine kadar sürmesi planlanıyor. Artan yoğunluk nedeniyle güvenlik önlemleri de artırıldı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri, ilçe girişlerinde ve kalabalık bölgelerde görev yapacak. Sivil polisler ise yılbaşı gecesi boyunca sahada olacak. İlçede 24 saat esasına göre güvenlik sağlanacak. Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Bodrum’un yılın en hareketli dönemlerinden birini yaşadığını belirterek, yılbaşının kent için önemli sezonlardan biri olduğunu söyledi. Dengiz, Bodrum’da 260’ın üzerinde otelin yılbaşı için hazır olduğunu ifade etti. Yılbaşı döneminde kişi başı günlük konaklama fiyatlarının 2 bin TL ile 3 bin TL arasında değiştiğini kaydeden Dengiz, hava yoluyla Bodrum’a gelmek isteyenlerin erken rezervasyon yapması gerektiğine dikkat çekti. Son dakikaya kalınmaması gerektiğini vurgulayan Dengiz, geçen yıl bu nedenle birçok kişinin Bodrum’a kara yoluyla gelmek zorunda kaldığını hatırlattı. TÜRSAB Bodrum Başkanı Enver Kantarmış ise yılbaşı öncesinde talebin her geçen gün arttığını söyledi. Kantarmış, belediyenin bu yıl hazırlıklara erken başlamasının kentteki hareketliliği olumlu etkilediğini ifade etti. Kantarmış, özellikle meydanlarda vatandaşların ve ziyaretçilerin fotoğraf çektirdiğini, bunun da Bodrum’a ayrı bir canlılık kattığını belirterek, geçen yıla göre daha hareketli bir yılbaşı süreci beklendiğini kaydetti. Yurt dışı uçuş sayılarında da artış olduğunu dile getiren Kantarmış, yılbaşı ile birlikte haftalık uçuş sayısının 5-6’ya çıktığını, aktarmalı olarak Bodrum’a gelen yabancı turistlerin de bulunduğunu söyledi. Öte yandan, Bodrum Meydanı’nda kurulan yılbaşı stantları da yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar stantlarda yeme içme ürünlerinin yanı sıra takı ve aksesuar gibi birçok ürüne ilgi gösterirken, stantlarda yer alan esnaflar yoğunluğun şimdiden başladığını ve yılbaşına kadar ilginin artmasını beklediklerini ifade etti.
Çok Okunan Kategori Haberleri
1
26 Ekim 2025 Pazar- 10:30
Ümit Besen’den memleketi Osmaniye’de muhteşem konser
2
03 Nisan 2020 Cuma- 22:28
Aleyna Tilki de sokağa çıkamayacak
3
24 Ekim 2016 Pazartesi- 10:23
Bayhan'ın haftalık ücreti dudak uçuklattı
4
12 Haziran 2015 Cuma- 14:05
Miss Turkey'de 1'inci olan Ecem Çırpan voleybolcu çıktı
5
24 Aralık 2025 Çarşamba- 14:57
Hollywood yıldızı Bruce Willis’in beyni "klinik araştırmalar" için bağışlanacak
03 Kasım 2022 Perşembe - 09:50
Eski eşi Özcan Deniz’i darp ettiği iddia edilen Feyza Aktan hakim karşısına çıktı
Feyza Aktan’ın eski eşi Özcan Deniz’i darp ettiği iddiasıyla ‘kasten yaralama’ ve ‘mala zarar verme’ suçlarından yargılanmasına başlandı. Duruşmada ünlü sanatçı Özcan Deniz, ‘’Amacım tamamen Feyza Aktan’ın şiddetle ilgili durumunu törpülemek ve bunun suç olduğunu anlamasını sağlamaktır’’ dedi.
02 Kasım 2022 Çarşamba - 14:53
Evinde düşerek kalça kemiğini çatlatan Ajda Pekkan ameliyata alındı
Evinde düşerek kalça kemiğini çatlatan ünlü sanatçı Ajda Pekkan’ın ameliyata alındığı öğrenildi.
31 Ekim 2022 Pazartesi - 15:18
Yay/ada Amfi Tiyatro’nun adını Balıkesirliler belirleyecek
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen; Cumhuriyet Kupası Ödüllü Sokak Basketbolu ve Espor Turnuvaları ile Cumhuriyet konserlerine, Balıkesirlilerin ilgisi büyük oldu.
31 Ekim 2022 Pazartesi - 13:52
Bilecik’te Cem Belevi konseri
Bilecik Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Cem Belevi konserini Bilecik’te binlerce kişi izledi.
31 Ekim 2022 Pazartesi - 11:59
Cizre’de 100 bin kişi müzik festivalinde buluştu
Şırnak’ın Cizre ilçesi, yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı müzik festivaline ev sahipliği yaptı.
31 Ekim 2022 Pazartesi - 10:32
Denizli’de 7’den 70’e Cumhuriyet coşkusu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını 30 Ekim’de de sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez sevilen sanatçı Emir Can İğrek’i Denizlililerle buluşturdu.
30 Ekim 2022 Pazar - 23:19
Bursa’da Cumhuriyet coşkusu
Cumhuriyet’in ilanının 99.
30 Ekim 2022 Pazar - 15:27
Ünlü türkücü Yavuz Bingöl Akşehir sokaklarında
Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir konser vermek üzere Konya’nın Akşehir ilçesine gelen ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, şehrin önemleri yerlerini gezme fırsatı buldu.
30 Ekim 2022 Pazar - 14:33
Bursa sanatın ve eğlencenin merkezi oluyor
Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Mert Fırat Bursa’da kültür sanat merkezi açmak için inşaat sektörünün önde gelen firmalarından biri ile anlaşma imzaladı.
30 Ekim 2022 Pazar - 12:03
Konya Büyükşehir Akşehir ve Ereğli’de Cumhuriyet Konserleri düzenledi
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Akşehir ve Ereğli ilçelerinde düzenlenen Cumhuriyet Konserleri’nde ünlü sanatçı Yavuz Bingöl Konyalılarla buluştu.
30 Ekim 2022 Pazar - 10:53
Didim’de 29 Ekim coşkusu fener alayı ve konserle kutlandı
Aydın’ın Didim ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99.
30 Ekim 2022 Pazar - 10:40
Cumhuriyet coşkusu meydanlara sığmadı
Denizli Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde sanatçıları Denizlililerle buluşturmayı sürdürüyor.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder