Son Dakika
|
İran'dan ateşkes çıkışı: "Ateşkes, yeni suçlar için moladır"
Narkotik polisinden ’Cono’lara operasyon: 55 gözaltı
Dağıstan'daki selde 6 kişi hayatını kaybetti
MHP İstanbul İl ve 39 İlçe teşkilatı feshedildi
Tokat merkezli 12 ilde yasa dışı bahis operasyonu: 64 gözaltı
Narin cinayetinde Nevzat Bahtiyar’ın yeniden yargılanmasına başlandı
İran Devrim Muhafızları’ndan Hürmüz Boğazı açıklaması
Netanyahu’dan Trump’a kurtarma operasyonu tebriği
ABD ve İsrail’in gece boyunca İran’a düzenlediği saldırılarda can kaybı 34’e yükseldi
Antalya’da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Khartoum’s Marina Park Reopens After Years of War
Narkotik polisinden ’Cono’lara operasyon: 55 gözaltı
Silahlı saldırıya çakmakla karşılık verdi
1., 2. ve 3. Lig’de play-off tarihleri belli oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı
Nevzat Bahtiyar davasında mahkeme Güran ailesini dışarı çıkarttı
Van'da 5.2 büyüklüğündeki depremde korku dolu anlar
Pes dedirten dolandırıcılık: Topladığı ürünleri seyyar tezgahta sattı
MAGAZİN
Hayko Cepkin’in başrolünde yer aldığı "Jekyll & Hyde" müzikali Türkiye turnesine çıkıyor
06 Nisan 2026 Pazartesi - 15:45:34
Robert Louis Stevenson’ın klasik eseri "Dr. Jekyll ve Bay Hyde’ın Tuhaf Vakası"ndan uyarlanan Jekyll & Hyde müzikali, Türkiye turnesi kapsamında pek çok ilde sanatseverlerle buluşacak. Biletinial’dan yapılan açıklamaya göre, ünlü sanatçı Hayko Cepkin’in "Dr. Jekyll / Mr. Hyde" karakterine hayat verdiği yapımda; Pelin Akil, Fehmi Karaarslan, Abdül Süsler, Ali Ersin Yenar ve Sitare Bilge gibi isimler sahne alıyor. Müzikalin geniş oyuncu kadrosunda ayrıca Sefa Tantoğlu, Gülçin Gürlek, Tayfun Yılmaz, Nevzat Cengiz, Vehbi Akıntürk, Zuhal Öztürk ve Umut Yaşar İnan da yer alıyor. Turne takvimi kapsamında müzikal; 12 ve 26 Nisan’da İstanbul Lütfi Kırdar Anadolu Oditoryum, 28 Nisan’da Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi, 19 Mayıs’ta Antalya Açıkhava Tiyatrosu ve 9 Haziran’da İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sahnelenecek. Müzikal, turnenin devamında 18 Haziran’da Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür Merkezi, 19 Haziran’da Gaziantep GAÜN Mâvera KSM Açıkhava Sahnesi ve 20 Haziran’da Adana Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu’nda izleyicinin beğenisine sunulacak. Sanatseverler müzikal biletlerini Biletinial platformu üzerinden temin edebilecek.
06 Nisan 2026 Pazartesi - 11:08
Karadeniz horonu yeniden yorumlandı
Karadeniz horonu, Erhan Engin’in armonikayı merkeze alan "Kaybana Sevdaluk" adlı yeni projesiyle modern dokunuşlarla yeniden yorumlandı. Karadeniz müziğinin önemli geleneklerinden horon, müzisyen Erhan Engin’in yeni projesiyle farklı bir yorum kazandı. Engin, armonikayı merkeze aldığı çalışmasıyla bu enstrüman üzerine kurgulanan ilk profesyonel horon projelerinden birine imza attı. Uzun yıllardır varlığını sürdüren ancak tek başına ele alınmayan "armonika horonu", bu projeyle yeniden gündeme taşındı. Engin’in yeni single’ı "Kaybana Sevdaluk", yüksek enerjisi, otantik yapısı ve modern düzenlemeleriyle dikkat çekiyor. Eser, Karadeniz müziğine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Müzik dünyasında uzun yıllar orkestra şefi, müzisyen ve aranjör olarak görev yapan Erhan Engin, bu projeyle ilk kez kendi çalışmasıyla dinleyici karşısına çıktı. Engin, söz konusu kültür ve geleneğin yaşatılması gerektiğine de dikkat çekti. Erhan Engin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Armonika, 19. yüzyılda Karadeniz’e gelmiş bir enstrümandır. Aslında diyatonik akordeon olarak bilinir, ancak bizim bölgede armonika olarak adlandırılır. 1980’li yıllara kadar özellikle Rize’de düğünlerde sıkça kullanılmış, sonrasında ise popülerliğini yitirmiştir. Biz de bu projede güzel bir enerji yakaladık. Bu eserle hem kendi geçmişimize hem de büyüklerimizin hatıralarına uzandık. Modern bir sound ile eski dokunuşları bir araya getiren bir horon parçası ortaya koymak istedik. ‘Kaybana Sevdaluk’ ile dinleyicilere değerli bir çalışma sunmayı amaçladık. Temennimiz, bu eserin ardından gençlerin de bu kültüre ilgi duyması ve geleneği sürdürmesidir."
04 Nisan 2026 Cumartesi - 16:04
32 sanatçı, sokak hayvanları için tek bir şarkıda buluştu
Farkındayım projesi kapsamında "Bir Patinin Nesi Var?" isimli projede 32 sanatçı, tek bir şarkıda buluştu. Sanatın iyileştirici gücünü doğrudan toplumsal faydaya dönüştürülmesi amaçlanan bu şarkının çekimleri Türkiye’nin 9 farklı şehrinde, 17 hayvan barınağında gerçekleşti. Şarkı tüm dijital platformlarda yer alırken her dinleme başına patili dostlara bir bağış oluşturacak.
03 Nisan 2026 Cuma - 14:48
OMÜ’de "Ustalara Saygı Anadolu Rock Konseri"
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) bünyesinde, OMÜ Modern Müzik Topluluğu ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı iş birliğinde düzenlenen "Ustalara Saygı Anadolu Rock Konseri", Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirildi. Akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde, Anadolu rock müziğinin unutulmaz eserleri sahneye taşındı. Programda "Tamirci Çırağı", "Gülpembe", "Sevdim Seni Bir Kere", "Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş", "Islak Islak", "Aşkın Mapushane", "Endamın Yeter", "Elfida", "Anma Arkadaş", "Çöpçüler", "Rüzgar", "Mavi Duvar", "Dert Olur", "Anlıyorsun Değil Mi", "Kara Sevda", "Gibi Gibi", "Kar Yağıyor Bugün Ankara’da", "Sevenler Ağlarmış", "Yollarda Bulurum Seni", "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa", "Aldırma Gönül", "Yaralı Gönül", "Her Şeyi Yak", "Resimdeki Gözyaşları", "Arap Saçı", "Bu Son Olsun" ve "Estarabim" gibi sevilen eserler seslendirildi. Konserde sahneye çıkan ekipte vokal ve elektro gitarda Baran Vural, elektro gitarda Erdem Gümrükçü, bas gitarda Sami Ünal, klavyede Yusuf Kağan Terzi ve bateride Melih Kuzçalı yer aldı. Performanslarıyla dinleyicilerden büyük beğeni toplayan grup, salonu dolduran izleyicilere müzik dolu bir gece yaşattı. Etkinlik, Anadolu rock müziğinin önemli eserlerini yeni nesille buluştururken, katılımcılara nostaljik ve coşkulu anlar yaşattı. Konser, uzun süre alkışlanan performansların ardından sona erdi.
Çok Okunan Kategori Haberleri
1
04 Nisan 2026 Cumartesi- 16:04
32 sanatçı, sokak hayvanları için tek bir şarkıda buluştu
2
07 Şubat 2009 Cumartesi- 14:55
Deniz Seki'nin eski kocası Büyükçekmece'den aday
3
23 Haziran 2011 Perşembe- 18:32
Resul Balay vefat etti
4
10 Temmuz 2024 Çarşamba- 09:24
Hasan Can Kaya’nın ayrıldığı sevgilisi Sultan San evlendi
5
01 Şubat 2013 Cuma- 16:43
BARIŞ MANÇO`NUN SİİRTLİ OLDUĞU İDDİASI
28 Ekim 2021 Perşembe - 13:47
Bisiklet Vadisi Emre Kaya ve İmera ile coşacak
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde bu hafta sonu yarışların yanı sıra iki güzel konser yapılacak.
28 Ekim 2021 Perşembe - 12:56
Hamsi Festivali 21 Kasım’da yapılacak
‘2002 metre en uzun mangal’ dalında 2002 yılında Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Hamsi Festivali’nin 14’üncüsü 21 Kasım Pazar günü yapılacak.
28 Ekim 2021 Perşembe - 12:53
Melihat Gülses’ten Manisalılara ‘Cumhuriyet’ konseri
Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98.
28 Ekim 2021 Perşembe - 12:52
Gülper Refiğ, eşinin yarım kalan projelerini tamamlayacak
Ünlü Sinema Yönetmeni merhum Halit Refiğ’in eşi Gülper Refiğ, bir söyleşi programında, eşinin yarım kalan projeleri olduğunu ve bunları tamamlamak istediğini söyledi.
28 Ekim 2021 Perşembe - 12:08
Sanatçı Mehmet Erdem, Dörtyol’da “Cumhuriyet” konserinde sahne aldı
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından cumhuriyetin 98.
28 Ekim 2021 Perşembe - 11:18
Ünlü şarkıcı Bilal Sonses’e sahnede doğum günü sürprizi
Ünlü şarkıcı Bilal Sonses, sevenleri ile Konya’nın Akşehir ilçesinde buluştu.
28 Ekim 2021 Perşembe - 11:16
Çağrı Erceber: 'Setlerde can güvenliği, rollerden daha önemli'
Oyuncu ve sahne dövüşleri eğitmeni Çağrı Erceber, set kazalarına dikkat çekerek, “Hiçbir dizi, hiçbir film ve hiçbir rol, bir set çalışanının ya da oyuncunun hayatından önemli değil.” dedi.
28 Ekim 2021 Perşembe - 11:03
Kütahya’da Haluk Levent rüzgarı
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98.
28 Ekim 2021 Perşembe - 10:55
Çağrı Erceber: “Setlerde can güvenliği, rollerden daha önemli”
Oyuncu ve sahne dövüşleri eğitmeni Çağrı Erceber, set kazalarına dikkat çekerek, “Hiçbir dizi, hiçbir film ve hiçbir rol, bir set çalışanının ya da oyuncunun hayatından önemli değil.
27 Ekim 2021 Çarşamba - 16:49
Altıeylül’den 2. uçurtma şenliği
Altıeylül Belediyesi, düzenlediği uçurtma şenliğine gösterilen yoğun ilgi sonrası Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın talimatıyla 2’nci uçurtma şenliğini düzenliyor.
27 Ekim 2021 Çarşamba - 16:32
Ülker'in yeni reklam yüzü belli oldu
Oyuncu Ezgi Eyüboğlu, Ülker Çikolatalı Gofret Extra’nın yeni reklam filminde oynadı. Nil Karaibrahimgil’in bir döneme damgasını vuran “XL” şarkısını seslendiren Eyüboğlu’nun yer aldığı reklam filmi sosyal medyada da büyük beğeni topladı.
27 Ekim 2021 Çarşamba - 16:27
Ülker’in yeni reklam yüzü belli oldu
Oyuncu Ezgi Eyüboğlu, Ülker Çikolatalı Gofret Extra’nın yeni reklam filminde oynadı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder