YEREL HABERLER - 14 Mart 2012 Çarşamba 16:18

TSE`DEN "KALİTE ŞEHRİ MALATYA" AÇILIMI

A
A
A
TSE`DEN "KALİTE ŞEHRİ MALATYA" AÇILIMI

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Malatya Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz, "Kalite Şehri Malatya diye bir açılım düşünüyoruz" dedi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni göreve başlayan TSE Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Şahin, "MÜSİAD olarak tabi bütün sanayi ilgilendiren konularda olduğu gibi dolayısı ile TSE ile biraz daha sıkı olmamız gerekiyor. Biz bundan dolayı bir tanışma Malatya’daki çalışmalarınız hakkında bilgi almak için ziyarete geldik. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz.
Malatya’mıza hoş geldiniz diyoruz" dedi. TSE Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz ise, "Bizim amacımız burada hizmet etmek. Hizmet amaçlı olarak geldik. Biz talep odaklı yaklaşım yerine arz odaklı bir yaklaşım sergilemeyi düşünüyoruz. Eğitim açılımımız olacak. Kayısı ile ilgili bir belgelendirme faaliyetine başlayacağız. Bununla ilgili hazırlıklarımız var. Eğitimle ile birlikte Kalite Şehri Malatya diye bir açılım düşünüyoruz. Benzer uygulamayı Elazığ’da da yapmayı düşündük. Mayıs’ın ilk haftası Helal Gıda
ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapacağız. Helal Gıda ile ilgili belgelendirme faaliyetleri hızlı bir şekilde devam ediyor. Amacımız Malatya’yı bir yerlere taşımak. Malatya’yı daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Malatya daha iyi hizmetlere layık" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir