ÇEVRE - 13 Temmuz 2024 Cumartesi 12:55

Başkan Geçit: "Daha güzel bir Yeşilyurt için çalışıyoruz"

A
A
A
Başkan Geçit: "Daha güzel bir Yeşilyurt için çalışıyoruz"

Yeşiltepe Seyran Mahallesindeki yenileme ve dönüşüm yatırımlarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Hemşerilerimizin daha güvenli ve konforlu yollarda gündelik hayatlarını sürdürmeleri için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz” dedi.


Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince Seyran Mahallesinde yapılan yol düzenleme ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını söyleyen Seyran Mahalle Muhtarı Zihni Dönmez, “ Başkanımız seçildiği günden beri büyük bir hızla çalışıyor, inşallah Yeşilyurt’u en iyi yerlere getireceğine bizler inanıyoruz. Başkanımızı seviyoruz. Yapılan yatırımlar neticesinde mahallemiz daha güzel hale gelecektir, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ise, Seyran Mahallesinin trafik akışını sağlıklı bir görüntüye kavuşturmak için görevlendirilen ekiplerin yoğun bir mesai yaptığını söyledi.


Yeşilyurt’un yeniden imar ve inşa sürecinin planlı bir şekilde devam ettiğini dile getiren Başkan Geçit, “ Vatandaşlarımızın daha güvenli ve daha konforlu seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla ilçemizin dört bir tarafına güzel hizmetler taşıyoruz. Seyran mahallemizin ulaşım ağını akıcı, güvenli ve konforlu hale getirmek içinde planlaması yapılan hizmetler tek tek hayata geçiyor. Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü bu konuda üstün bir gayret göstermektedir, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorlar. Hep birlikte ilçemizin gelişip güzelleşmesi için çalışıyoruz. Bölgemizin imarı içinde değerlendirmelerimiz ve çalışmalarımız hızla sürüyor. Muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizle koordineli olarak yapacağımız yeni dönem hizmetlerimizle Yeşiltepe’yi hak ettiği yatırımlarla buluşturmayı hedefliyoruz. Daha güzel bir Yeşilyurt için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



Başkan Geçit: "Daha güzel bir Yeşilyurt için çalışıyoruz"

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ordu Ordu’da alkollü sürücü park halindeki hafif ticari araca çarptı: 2 yaralı Ordu’nun Ünye ilçesinde alkollü sürücünün neden olduğu kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, Fevzi Çakmak Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatsa istikametinden Ünye şehir merkezi yönüne seyir halinde olan Mustafa U. (62) yönetimindeki 52 FM 985 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan ve içerisinde Muharrem K.’nın (24) oturduğu 59 ACC 363 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle savrularak takla atan otomobilde sürücü Mustafa U. (62) aracın içinde sıkıştı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarılan Mustafa U. ile hafif ticari araçta bulunan Muharrem K. (24), sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle ulaşım bir süre tali yollardan sağlanırken, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliğine bağlı ekipler bölgede güvenlik önlemi aldı. Kazaya karışan otomobilin çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı yeniden normale döndü. Kazada yaralanan araç sürücülerinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, otomobil sürücüsü Mustafa U.’nun 0.94 promil alkollü olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
Nevşehir Nevşehir’de bir araçtan uzun namlulu silah mermileri çıktı Nevşehir’de polis ekiplerince bir araçta yapılan aramada çok sayıda uzun namlulu silaha ait mermi ile bıçak ele geçirildi. Olay, gece saatlerinde 2000 Evler Mahallesi TOKİ İş Merkezi civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, telefonda tartıştıkları şahıslarla buluşmaya giden iki genç, karşılarında kalabalık bir grup görünce geldikleri araçla olay yerinden kaçtı. Bunun üzerine kalabalık grup, kaçan araca saldırarak zarar verdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatan ekipler, gençlerin kaçtığı 50 NE 368 plakalı otomobili, 2000 Evler Mahallesi 38. Sokak üzerinde bir apartmanın yanında terk edilmiş halde buldu. Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla araçta yapılan aramada çok sayıda uzun namlulu silaha ait mermi ile bıçak ele geçirildi. Araç sahibi, otomobilin oğlu ve arkadaşları tarafından gezmek amacıyla alındığını belirterek, araçta bulunan mermilerin geçmiş tarihlerde iş yerine gelen bir müşteriden kaldığını, bir süre dükkânda muhafaza ettikten sonra araca koyduğunu ifade etti. Araçta bulunan bıçaklardan ise haberi olmadığını söyledi. Araçta yapılan adli aramanın ardından araçta bulunan mermi ve bıçaklara el konulurken, şahıslar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İzmir Husumetli olduğu akrabasının boğazını kesip kahvehanenin önüne attı İzmir’in Urla ilçesinde, alacak-verecek meselesi yüzünden husumetli olduğu akrabasının boğazını keserek öldüren zanlı, cansız bedeni otomobille getirip kahvehanenin önüne attı. Zanlının cesedi bıraktıktan sonra çevredekilere, "Polise haber verin, ibreti alem için yaptım" dediği iddia edildi. Olay, Urla ilçe merkezinde bulunan Mermerli Çeşme mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, R.Ş. ile akrabası Gökhan Şimşek (35) arasında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunuyordu. R.Ş., henüz bilinmeyen bir yerde Şimşek’i otomobil içerisinde boğazını keserek öldürdü. Daha sonra içi kan gölüne dönen otomobille Mermerli Çeşme mevkiine gelen cinayet zanlısı R.Ş., araçtan indirdiği cansız bedeni bir kahvehanenin önüne attı. "İbreti alem için yaptım" Olayı gören çevredeki vatandaşlar büyük bir şok yaşarken, zanlının kalabalığa dönerek, "Polise haber verin, ibreti alem için yaptım" dediği öne sürüldü. Vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Gökhan Şimşek’in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, Şimşek’in cenazesi, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayet şüphelisi R.Ş. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.