YEREL HABERLER - 19 Nisan 2012 Perşembe 19:17

TURGUTLU`DA PARK VE MEYDANLAR GÖZ KAMAŞTIRACAK

A
A
A
TURGUTLU`DA PARK VE MEYDANLAR GÖZ KAMAŞTIRACAK

Turgutlu Belediyesi, yaklaşmakta olan yaz mevsiminde park cadde ve meydanları farklı türden yaklaşık 50 çeşit çiçek ve fidan ile süsleyecek. Önümüzdeki günlerde dikimi başlayacak çiçeklerin Turgutlu`ya görsel anlamda farklı bir güzellik katması amaçlanıyor.
Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Bünyesinde yapılan çalışmalar sürerken söz konusu çiçek ve fidanlar belediye şantiyesinde bekletiliyor. Begonya, Ateş çiçeği ve farklı türde onlarca çiçek havaların mevsim normallerine dönmesi ile birlikte Turgutlunun park ve meydanlarına dikilecek.
Turgutlu Park ve Bahçeler Müdürü Osman Zorlu, ``Turgutlu`da görsel anlamda birçok farklılık oluşturmayı hedefliyoruz. Farklı türlerden vatandaşımızın göz zevkine hitap eden eşsiz güzellikteki çiçek ve fidanların ekimine önümüzdeki günlerde başlayacağız. Şuan için Turgutlu Belediye Şantiyesin de muhafaza ediyoruz. Turgutlu Halkının bu görselliği beğeneceğini umut ediyoruz İlçemizde bu yaz park ve meydanlarımız göz kamaştırcak`` şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir