GENEL - 28 Haziran 2023 Çarşamba 18:40

Başkan Ergün, görev başındaki personelle bayramlaştı

A
A
A
Başkan Ergün, görev başındaki personelle bayramlaştı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kurban Bayramı’nın ilk gününde Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan nöbetçi birimlerdeki personelin bayramını kutlayarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kurban Bayramı’nın ilk gününde Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan nöbetçi birimlerdeki personelin bayramını kutlayarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.


Kurban Bayramı’nın ilk gününde, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan nöbetçi birimlere ziyarette bulundu. Başkan Ergün’ün nöbetçi birimlerdeki bayramlaşma programına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Emre Özünlü ve Büyükşehir ile MASKİ Genel Müdürlüğünde görevli Daire Başkanları eşlik etti. Başkan Ergün, İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı, MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Arıza Birimi, Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve MASKİ Genel Müdürlüğü Kanal Arıza Birimine ziyarette bulundu. Nöbetçi personellerin bayramlarını kutlayan Başkan Cengiz Ergün, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Elazığ Vali Hatipoğlu, görevi başındaki personellerle bayramlaştı Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, arife günü görevi başındaki polis ve jandarma ekipleriyle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, arife günü görevleri başında bulunan polis ve jandarma ekipleriyle bir araya geldi. İlk olarak Bingöl yolunda bulunan kontrol noktasına giden Vali Hatipoğlu ve beraberindeki heyet, görevi başındaki polis ekipleriyle bir araya gelerek bayramlaştı. Daha sonra yolculuk yapan vatandaşlarla sohbet eden Hatipoğlu, sürücüleri kurallara uyması gerektiği konusunda uyardı. Polis ekipleri tarafından da sürücülere çikolata ikramı yapıldı. Vali Numan Hatipoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Hankendi Jandarma Kontrol noktasına geçerek jandarma personelleriyle bayramlaştı. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik eden Vali Hatipoğlu, "Kurban Bayramı’nın huzur ve esenlik içerisinde geçmesi için ekiplerimiz sahada sürekli olarak çalışmaktalar. Bayram tatilinin başladığı andan itibaren yoğunluğu uygun olarak ekiplerimiz sahada bulunmaktalar. Bu anlamda bizde hem kendileriyle hemde vatandaşlarımızla bayramlaşmak için kontrol noktalarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Emniyetimizin ve jandarmamızın kontrol noktalarını ziyaret edeceğiz. Bu vesileyle biz Elazığ’da vatandaşlarımızın huzur içerisinde bayram geçirmeleri için ekiplerimiz 24 saat esasıyla bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecekler. Bugün arife, bizler öncelikle şehit ailelerimizle birlikte şehitliklerimizde bayramlaştık. Akabinde valiliğimizde resmi bir bayramlaşma programı gerçekleştirdik, ondan sonra da şehit ailelerimizi ziyaret ettik. Bu vesileyle başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, aziz milletimizin, İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah bu bayram aynı zamanda başta Gazze olmak üzere Doğu Türkistan’dan Afrika içlerine kadar pek çok noktada ihtiyacımız olan huzurun, esenliğin ve güvenliğin sağlanmasına vesile olur" ifadelerini kullandı.
Ankara CHP Aydın Milletvekili Yıldız: "Tarihte ilk defa Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekilleri Genel Merkez’e alınmadı" Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, "Tarihte ilk defa Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde, milletvekilleri kendi Genel Merkezi’ne giremedi. Bunun sorumlusu da başta Özgür Özel olmak üzere bütün oradaki arkadaşlarımız" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na konutunda ziyaretler devam ediyor. Bu çerçevede CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak; Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Çıkışta açıklama yapan Hüseyin Yıldız, milletvekilleri ve Parti Meclisi (PM) üyeleriyle CHP Genel Merkezi’ne gittiklerini belirterek, "Milletvekilleri olarak kendileriyle görüşmek istedik, içeri gitmek istedik doğal olarak. Bizim genel merkezimiz, biz de milletvekiliyiz. Oraya gidip, oradaki arkadaşlarımızla da görüşmek istemiştik. Ama üzülerek söylüyorum; ilk defa tarihte, Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekilleri genel merkeze alınmadı" ifadelerini kullandı. Yıldız, "İcra müdürü geldi oraya girmek istedi ve biz orada polislerin girmesini engelledik. Ne zamana kadar? Saat 15.00’a kadar. Arkadaşlar, bizimle görüşseydi, biz orada güzellikle çıkacaktık, orada da o olaylar olmayacaktı. Onun sorumlusu başta Grup Başkanı Özgür Özel ve diğer arkadaşlarımız. Tarihte ilk defa Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde, milletvekilleri kendi Genel Merkezi’ne giremedi arkadaşlar. Yani bizi içeri almadılar. Yani bunun sorumlusu da başta Özgür Özel olmak üzere bütün oradaki arkadaşlarımız" şeklinde konuştu.
Elazığ Vali Hatipoğlu, görevi başındaki personellerle bayramlaştı Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, arife günü görevi başındaki polis ve jandarma ekipleriyle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, arife günü görevleri başında bulunan polis ve jandarma ekipleriyle bir araya geldi. İlk olarak Bingöl yolunda bulunan kontrol noktasına giden Vali Hatipoğlu ve beraberindeki heyet, görevi başındaki polis ekipleriyle bir araya gelerek bayramlaştı. Daha sonra yolculuk yapan vatandaşlarla sohbet eden Hatipoğlu, sürücüleri kurallara uyması gerektiği konusunda uyardı. Polis ekipleri tarafından da sürücülere çikolata ikramı yapıldı. Vali Numan Hatipoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Hankendi Jandarma Kontrol noktasına geçerek jandarma personelleriyle bayramlaştı. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik eden Vali Numan Hatipoğlu, "Kurban Bayramı’nın huzur ve esenlik içerisinde geçmesi için ekiplerimiz sahada sürekli olarak çalışmaktalar. Bayram tatilinin başladığı andan itibaren yoğunluğu uygun olarak ekiplerimiz sahada bulunmaktalar. Bu anlamda bizde hem kendileriyle hemde vatandaşlarımızla bayramlaşmak için kontrol noktalarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Emniyetimizin ve jandarmamızın kontrol noktalarını ziyaret edeceğiz. Bu vesileyle biz Elazığ’da vatandaşlarımızın huzur içerisinde bayram geçirmeleri için ekiplerimiz 24 saat esasıyla bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecekler. Bugün arife, bizler öncelikle şehit ailelerimizle birlikte şehitliklerimizde bayramlaştık. Akabinde valiliğimizde resmi bir bayramlaşma programı gerçekleştirdik, ondan sonra da şehit ailelerimizi ziyaret ettik. Bu vesileyle başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, aziz milletimizin, İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah bu bayram aynı zamanda başta Gazze olmak üzere Doğu Türkistan’dan Afrika içlerine kadar pek çok noktada ihtiyacımız olan huzurun, esenliğin ve güvenliğin sağlanmasına vesile olur" ifadelerini kullandı.