DÜNYA - 01 Mart 2012 Perşembe 15:57

HAMZA HAMZAOĞLU TARAFTARA SESLENDİ

A
A
A
HAMZA HAMZAOĞLU TARAFTARA SESLENDİ

Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, Göztepe maçı hazırlıklarına devam ediyor.
Yılmaz Atabarut Tesislerinde basına kapalı yapılan çalışma öncesi Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 5 Mart Pazartesi günü saat 20.00 de İzmir’de yapılacak karşılaşma öncesi tüm taraftarları stada davet etti.
Karşılaşmanın zirve mücadelesi yolunda önemine değinen Hamzaoğlu, "İzmir Atatürk stadında yapılacak karşılaşmaya tüm Akigoları bekliyoruz. Bu zorlu zirve mücadelesinde taraftarımıza ihtiyacımız var. Bu noktada taraftarımızı yanımızda görmek bizleri oldukça memnun edecek ve motivasyonumuz üst seviyeye çıkacaktır. Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Aydın’da Emirdoğan Çayı taştı Aydın’da günlerdir etkili olan yağışların ardından, Büyük Menderes Nehri’nden sonra çay ve dereler de taşmaya başladı. Efeler ilçe merkezine bağlı Umurlu’nun içinden geçen Emirdoğan Çayı taştı. Bölgede zarar oluşmadan, ekiplerin anında müdahalesi ile dere yatağı genişletilerek sel riskinin önüne geçildi. Meteoroloji’nin akşam saatlerinden itibaren etkili yağış uyarısının ardından Aydın’da adeta bardaktan boşalırcasına yağmur yağmaya başladı. Özellikle Aydın’ın kuzeyinde dağlarda yaşanan şiddetli yağışla birlikte, Yukarı, Orta ve Aşağı Kayacık köylerinden akan derelerin toplandığı Emirdoğan Çayı’nın debisi bir anda yükseldi. Çayın Büyük Menderes Nehri ile buluştuğu noktada taşkın başladığını gören Umurlu Küme Evler bölgesindeki vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Kısa sürede bölgeye sevk edilen ekipler, taşkın suları ev ve hayvan besihanelerine ulaşmadan dere yatağını temizleyip set oluşturdu. Gece saat 01.00 sıralarında başlayan çalışmaları AK Parti önceki dönem milletvekili ve Umurlu eski Belediye Başkanı Rıza Posacı da bizzat takip ederek, anında vatandaşların yardımına koşan ekiplere teşekkür etti. Emirdoğan Çayı’nda debinin aniden yükselerek dere yatağının suyu taşıyamaz hale geldiğini görünce 112’yi aradıklarını belirten Hakan Özer isimli vatandaş, "Sağ olsunlar, 112’yi aradık. Ekipler hemen müdahale ettiler. Şu anda bir sıkıntı kalmadı" diye konuştu. Bu arada yine Umurlu’dan geçen Musluca Çayı’nda da debinin köprü seviyesine kadar ulaştığı, bölgenin taşkın riski altında olduğu belirtildi.