SPOR - 26 Mayıs 2024 Pazar 15:19

Manisa Yurtlar Futbol Takımı Türkiye şampiyonu oldu

A
A
A
Manisa Yurtlar Futbol Takımı Türkiye şampiyonu oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 36’ncısı düzenlenen Türkiye Spor Oyunları Futbol Turnuvası’nda Manisa’yı temsil eden Yurtlar Futbol Takımı, Türkiye şampiyonu oldu.


Türkiye Spor Oyunları Futbol Turnuvası Samsun’da gerçekleştirildi. Final maçında Manisa, rakibi Yozgat’ı 4-2 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Turnuvayı namağlup tamamlayan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yurtlar Futbol Takımı büyük bir başarı elde etti. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, şampiyon olan takımı ve antrenörleri tebrik ederek, "Sporcularımızın göstermiş olduğu bu üstün başarı bizleri son derece gururlandırdı. Gençlerimizin spora olan ilgisi elde edilen bu başarının en büyük anahtarıdır. Manisa olarak spor alanında daha birçok başarıya imza atacağımıza olan inancım tamdır" dedi.



Manisa Yurtlar Futbol Takımı Türkiye şampiyonu oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Çocuklar için bir araya geldiği eşini bayram günü bıçaklayarak kurşun yağdırdı Kocaeli’nin Körfez ilçesinde boşanma aşamasında olan karı koca, çocuklar için bayramda bir araya geldi. Henüz öğrenilemeyen sebeple Mehmet S.B., 4 çocuk annesi eşini bıçak ve silah mermisi ile ağır yaraladı. Akrabalarının evlerinin de kurşunlayan zanlı, cami içinde polis ekiplerine yakalandı. Olay, Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Ercan Sokak’ta bulunan evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hakkında 4 kez uzaklaştırma kararı bulunan Mehmet S.B., bayramda çocuklarını görmek için eşi Nurcan B. ile bir araya geldi. Henüz öğrenilemeyen bir sebeple zanlı, 4 çocuk annesi eşi Nurcan B.’yi bıçaklayarak 5 el ateş etti. Akrabalarının evlerine kurşun yağdırdı: 1 ağır yaralı Zanlı koca ise kaçarak Çamlıtepe Mahallesi Dereli Sokak’ta oturan Nurcan B.’nin kuzeni Alaaatin B.’nin evine gitti. Alaattin B.’yi de ateş ederek yaralayan Mehmet S.B., daha sonra Kınalı Sokak’a giderek eşinin diğer kuzeni Veysi B.’nin evini kurşunlayarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan kadını ile kuzenini ambulansla hastaneye kaldırdı. Nurcan B. ile kuzeninin durumun ağır olduğu öğrenilirken kaçan koca, saklandığı camide polis ekipleri tarafından yakalandı. Nurcan B.’nin eşi ile boşanma aşamasında olduğu, 4 kez uzaklaştırma kararı aldırdığı ve çocukları dolayısıyla bayramı beraber geçirdikleri öğrenildi.