SPOR - 28 Mayıs 2025 Çarşamba 10:44

Manisalı sporcu Balkan Şampiyonu oldu

A
A
A
Manisalı sporcu Balkan Şampiyonu oldu

Bosna Hersek’te yapılan Ümitler Balkan Judo Şampiyonasında Manisa’nın Salihli ilçesi sporcularından Güner Kıymet Diker +70 kiloda Balkan Şampiyonu olurken, Mürüvvet Nur Özkan ise +70 kiloda Balkan 3’ncüsü oldu.


Ümitler Balkan Judo Şampiyonası Bosna Hersek’te düzenlendi. Şampiyonada +70 kiloda mindere çıkan Salihlili sporcu Güner Kıymet Diker, rakiplerini yenerek Balkan Şampiyonu oldu. Salihlili diğer sporcu Mürüvvet Nur Özkan ise +70 kiloda Balkan 3’ncüsü oldu.


Diker, bu başarıyla ülkemize ve Salihli’ye altın madalya kazandırırken, Özkan ise bronz madalya kazandırdı.


Salihli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, Balkan Şampiyonu Güner Kıymet Diker ve Balkan 3’ncüsü Mürüvvet Nur Özkan’ı başarılarından dolayı tebrik etti.



Manisalı sporcu Balkan Şampiyonu oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Üsküdar Belediyesi’ne ‘İskân’ soruşturmasında 9 şüpheli tutuklandı Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskân ruhsatı işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı ve rüşvet suçu işlendiği iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 20 şüphelinin savcılık işlemleri tamamlandı. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen aralarında Başkan Yardımcısı Filiz Deveci’nin de bulunduğu 9 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Üsküdar Belediyesi’ne, ‘yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde rüşvet ve usulsüzlük’ iddialarıyla geçtiğimiz Salı günü operasyon başlatılmış, İstanbul ve Yalova’da 30 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı baskınlarda, aralarında Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Filiz Deveci gibi üst düzey belediye yöneticileri ile müteahhitlerin de olduğu 20 kişi gözaltına alınmıştı. Savcılık işlemleri de tamamlanan 20 şüpheli Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Başkan yardımcısı ile 8 kişi tutuklandı Başkan Yardımcısı Filiz Deveci, Nazım Akkoyunlu, Hakan Yavuz, Özgür Ceylan, Barkın Ege Tekkökoğlu, Erdem Alkan, Kadir Karadağ, Yılmaz Kozan ve Ceyhan Han Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. 10 şüpheli adli kontrol ile serbest bırakıldı 10 şüpheli, Ahmet İşman, Veysel Köse, Burçin Çevik, Yasin Karabaş, Engin Araz, Özkan Sinan Binali, Eyüp Meriç, Murat Armağan, Mehmet Atilla Güneri ve Hakan Mansız Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol tedbirleri kapsamında serbest bırakıldı.