EKONOMİ - 12 Ocak 2026 Pazartesi 12:28

Modern sera yatırımları Salihli’de tarımı güçlendiriyor

A
A
A
Modern sera yatırımları Salihli’de tarımı güçlendiriyor

Manisa’nın Salihli ilçe Kaymakamı Ali Güldoğan, yılın 12 ayı tarımsal üretimin gerçekleştirildiği Salihli’de sera domatesi üreten bir işletmeyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


Ziyaret kapsamında işletme yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Güldoğan, üretim alanlarını dolaşarak sera faaliyetleri, üretim kapasitesi ve işletmenin istihdama sağladığı katkılarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.


Kaymakam Güldoğan, tarımsal üretimin Salihli ekonomisi için taşıdığı öneme dikkat çekerek, özellikle modern sera yatırımlarının hem verimlilik hem de istihdam açısından büyük katkı sunduğunu ifade etti. Güldoğan, işletme yetkilileri ve çalışanlara emeklerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.


Ziyarete İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Yasak ile İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri de eşlik etti.



Modern sera yatırımları Salihli’de tarımı güçlendiriyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Trabzonspor eski başkanı Atay Aktuğ hayatını kaybetti Trabzonspor’un eski başkanı ve futbolcusu Atay Aktuğ, hayatını kaybetti. Trabzonspor’un resmi sosyal medya hesabından Atay Aktuğ’un vefatına ilişkin yapılan paylaşımda Aktuğ’un vefat haberinin derin üzüntüyle öğrenildiği belirtilerek, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiaya başsağlığı dilendi. 11 Nisan 1945’te Trabzon’da doğan Atay Aktuğ, futbolculuk kariyerinde İdmanocağı ve Akçaabat Sebatspor’un ardından Trabzonspor forması giydi ve takım kaptanlığı yaptı. 1981-1982 sezonunda Mustafa Günaydın başkanlığındaki yönetimde Basın İlişkilerinden Sorumlu Yönetici olarak görev alan Aktuğ, 21 Aralık 2003 ile 18 Aralık 2005 tarihleri arasında Trabzonspor Kulübü Başkanlığı görevini yürüttü. Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu olan Aktuğ, 1989-1994 yılları arasında Trabzon Belediye Başkanlığı görevinde de bulundu. Şehre ve kulübe olan bağlılığıyla tanınan Atay Aktuğ’un cenazesinin yarın (Pazar) ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camii’nden kaldırılacağı öğrenildi. Ertuğrul Doğan’dan başsağlığı mesajı Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan da Aktuğ’un vefatıyla ilgili olarak yayımladığı başsağlığı mesajında, "Kulübümüzün eski başkanlarından, eski kaptanlarımızdan ve Trabzon’a uzun yıllar hizmet etmiş değerli isim Atay Aktuğ’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Geçtiğimiz aylarda kendisini ziyaret etme ve uzun uzun sohbet etme imkanı bulmuştum. Trabzonspor’a olan bağlılığını, heyecanını ve kulübümüze dair taşıdığı derin sevgiyi bir kez daha yakından görmek benim için çok kıymetliydi. Bu anlamlı buluşmanın ardından vefat haberini almak üzüntümüzü daha da derinleştirmiştir. Formamızı yıllarca başarıyla temsil eden, ardından başkanlık görevinde kulübümüze önemli katkılar sunan ve Türkiye Kupası sevinci yaşatan Atay Aktuğ, Trabzonspor tarihindeki müstesna yerini daima koruyacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere camiamıza ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.