ASAYİŞ - 05 Ekim 2025 Pazar 13:16

Sarıgöl’de okul servislerine yönelik toplantı

A
A
A
Sarıgöl’de okul servislerine yönelik toplantı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde özel öğrenci taşıma servis sürücülerine yönelik toplantı düzenlendi.


Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde öğrencilerin güvenle okullarına ve evlerine ulaştırılması amacıyla özel öğrenci taşıma servis sürücülerine yönelik toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, öğrencilerin can güvenliğinin önemli olduğunu taşımacılıkta kurallara uyulmasının önemini vurguladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak ise öğrencilerin iniş ve binişlerinde sürücülerin dikkatli olması gerektiğini söyledi. Toplantı daha sonra karşılıklı soru ve cevaplarla son buldu.


Sarıgöl Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Halil Dalak, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, Sarıgöl İlçe Jandarma Komutanı Celalettin Şahbaz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ömür Akif Aydoğdu, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak ve servis şoförleri katıldı.



Sarıgöl’de okul servislerine yönelik toplantı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Cinayet şüphelisi kovalamaca sonucu yakalandı Antalya’da komşu esnaflar arasında çıkan tartışma sonrası 1 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin ise ağır yaralandığı olayın şüphelisi kovalamaca sonucu yakalandı. Kepez ilçesi Yeni Emek Mahallesi Şelale Caddesi’nde önceki gün meydana gelen olayda oto yıkama işi yapan Mustafa O. (41) ile market işletmecisi yan dükkanda market işleten Mustafa Deveci (51) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa O. yanındaki silahla markette oturan Mustafa Deveci (22), Şevket Deveci (24) ve Mustafa Deveci’ye (51) ateş açmıştı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 22 yaşındaki genç hayatını kaybetmişti Kavgada Mustafa O.’nun silahından çıkan kurşunlarla göğsünden vurulan 22 yaşındaki Mustafa Deveci kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda ağır yaralanan amca Mustafa Deveci ve Şevket Deveci’nin hastanedeki tedavileri devam ederken, olayın ardından otomobiliyle kaçan olayın şüphelisini yakalamak için ekipler çalışma başlattı. Akşam 21.30 sıralarında Kepez ilçesinde rutin devriye görevi yapan polis ekipleri şüphelendikleri bir kişiyi durdurmak istedi. Kovalamaca ile yakalandı Polisin ’dur’ ihtarına uymayarak yaya olarak kaçan kişi ekiplerin kısa süreli kovalamacası sonucu yakalandı. Yapılan kontrollerde yakalanan şahsın 16 Mart tarihinde Yeni Emek Mahallesi Şelale Caddesi’nde çıkan silahlı kavgada 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayın firari şüphelisi Mustafa O. (41) olduğu tespit edildi. Devriye ekipleri tarafından gözaltına alınan cinayet şüphelisi Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilirken Mustafa O. ’nun emniyetteki işlemleri sürüyor.