- 08 Mayıs 2022 Pazar 09:49

Mardinli öğretmenden köydeki annelere çiçek ve hediye

A
A
A
Mardinli öğretmenden köydeki annelere çiçek ve hediye

Mardin’de görevli beden eğitimi öğretmeni Diyaz Özsoy, Anneler Günü’nde köylerde yalnız yaşayan ve hayatında hiç hediye almamış annelere hediye ve çiçek dağıttı.

Mardin’de görevli beden eğitimi öğretmeni Diyaz Özsoy, Anneler Günü’nde köylerde yalnız yaşayan ve hayatında hiç hediye almamış annelere hediye ve çiçek dağıttı.


Mardin’de Şehit Polis Vedat Kaya Ortaokulu’nda görev yapan beden eğitimi öğretmeni Diyaz Özsoy, köy ve kırsal bölgelerde yalnız yaşayan ve hayatında hiç hediye almamış annelere 8 Mayıs Anneler Günü’nde hediye ve çiçek dağıttı. Özsoy’un öncülük ettiği etkinlik çerçevesinde Nusaybin merkezde, kırsal Dara, Yukarı Aydınlı, Konaklı ve Yardere bölgelerinde 200’e yakın anneye çiçek ve hediye dağıtıldı.


Dünyanın güzelleşmesi için anneye ihtiyaç olduğunu söyleyen öğretmen Özsoy, "En değerli varlıklarımızın başında annelerimiz var. Bu özel ve anlamlı günde hiçbir annemiz unutulmamalı. Onların hak ettiği değeri bir günde bir çiçek ve hediye ile veremeyiz, biliyorum. En azından onların anlam kattığı bu günde, bizler için yaptığı sayısız fedakarlıklara karşı bizler de küçük de olsa bir şey yapmak istedik. Anneme ve yalnız yaşayan annelere hediyelerini verdik. Dünyanın güzelleşmesi için anneye, kadına ve çocuğa ihtiyaç var. Anne mutluysa çocuk da mutludur. Çocuklar annelerinin yansıması olabiliyor. Her zaman yanımda olduğu ve bana ilk örnek olduğu için ben de anneme teşekkür ediyorum. Annemin ve bütün annenlerin Anneler Gününü kutluyorum" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Panama bandıralı gemide 500 milyon liralık kokain ele geçirildi Panama bandıralı gemiye yapılan operasyonda piyasa değeri yaklaşık 500 milyon Türk lirası olan 106 kilogram kokain ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Panama çıkışlı bir gemide uyuşturucu madde bulunduğuna dair istihbari bilgiler üzerine İstanbul MİT Bölge Başkanlığı ve Jandarma birimleri harekete geçti. Söz konusu gemi, Türkiye karasularına giriş yaptıktan sonra Kocaeli açıklarında, İstanbul istikametine seyir halindeyken Sahil Güvenlik unsurları tarafından durduruldu. Sahil Güvenlik botları refakatinde Ambarlı Limanı’na çekilen gemide, narkotik dedektör köpeklerinin de katılımıyla kapsamlı bir adli arama yapıldı. Konteynerler içerisinde gizlenmiş halde bulunan 106 kilogram kokain, güvenlik güçlerince imha edilmek üzere muhafaza altına alındı. Bakan Gürlek: "Baronların kökünü kazıyacağız" Operasyona ilişkin açıklama yapan Adalet Bakanı Akın Gürlek, uyuşturucuyla mücadelede "Sıfır Tolerans" vurgusu yaptı. Bakan Gürlek, şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü iradesiyle ortaya koyduğu ’Zehir Tacirlerine Karşı Sıfır Tolerans’ ilkemiz doğrultusunda; sokaklarımızı bu illetten temizlemeye, baronların kökünü kazımaya kararlıyız. Bu başarılı operasyonda emeği geçen Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığımıza, İstanbul İl Jandarma Komutanlığımıza, Sahil Güvenlik Komutanlığımıza, MİT Başkanlığımıza ve tüm kamu görevlilerimize teşekkür ediyorum. Zehir tacirlerine dünyayı dar edeceğiz!" dedi. Adli süreç devam ediyor Uluslararası uyuşturucu imal ve ticaretiyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonun ardından, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli tahkikatın çok yönlü ve titizlikle sürdürüldüğü bildirildi. Ele geçirilen uyuşturucunun miktarı ve piyasa değeri, son dönemde deniz yoluyla yapılan kaçakçılığa vurulan en büyük darbelerden biri olarak kayıtlara geçti.