YEREL HABERLER - 27 Nisan 2012 Cuma 16:09

ERDEMLİ`DE KURUM BAHÇELERİ YEŞERİYOR

A
A
A
ERDEMLİ`DE KURUM BAHÇELERİ YEŞERİYOR

Mersin`in Erdemli ilçesinde ``Okullar Hayat Olsun`` projesi kapsamında Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu`nun bahçesine farklı türlerde yaklaşık 100 fidan dikildi.
Erdemli Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Ömer Okur, ``Milli Eğitim Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı arasında yapılan protokol kapsamında ``Okullar Hayat Olsun`` projesi ile kurumlarının bahçesine farklı türlerde yaklaşık 100 fidan dikildiğini söyledi.
Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı fidan dikimi programında konuyla ilgili bilgi veren Okur, ``Hayat boyu öğrenme sloganıyla hizmet veren kurumuzun bahçesini de vatandaşlarımıza açmayı planlıyoruz. Burada piknik yapılabilmesi, dinlenilebilmesi, eğlenilmesi ve kitap okunabilmesi için olanaklar sağlayacağız. Bu kapsamda da ilk olarak bahçemizi ağaçlandırıyoruz`` dedi.
Kurum bahçesine yaklaşık 100 fidan dikildiğini dile getiren Okur, çoğunluğu zeytin olmak üzere bahçeye harnup, badem ve portakal fidanı dikildiğini de kaydetti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara AK Parti’nin bayramlaşma programı belli oldu AK Parti’nin Kurban Bayramı dolayısıyla partilerle gerçekleştireceği bayramlaşma programı belli oldu. AK Parti’nin Kurban Bayramı dolayısıyla partilerle gerçekleştireceği bayramlaşma programı belli oldu. Takvime göre AK Parti Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın başkanlığında Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi ve Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Abdullah Uçan’dan oluşan heyet, 28 Mayıs Perşembe günü siyasi parti temsilcilerini kabul edecek. AK Parti’ye CHP, MHP, HÜDA PAR, Anavatan Partisi, BBP, DSP, İYİ Parti, Vatan Partisi, DEM Parti, Doğru Yol Partisi, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, Gelecek Partisi, Anahtar Parti, DEVA Partisi ve Türkiye İttifakı Partisi ziyarette bulunacak. AK Parti’nin diğer siyasi partileri ziyaretini ise iki ayrı heyet gerçekleştirecek. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Resul Kurt’un başkanlığında Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Fatma İlkcan Aksu ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Yunus Emre Şahin’den oluşan heyet, CHP, HÜDA PAR, BBP, İYİ Parti, DEM Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’ni ziyaret edecek. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Kerem Ali Sürekli’nin başkanlığındaki Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Saniye Enfiyeci ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mustafa Emre Çelik’ten oluşan heyet ise MHP, Anavatan Partisi, DSP, Vatan Partisi, Doğru Yol Partisi, Yeniden Refah Partisi, Anahtar Parti ve Türkiye İttifakı Partisi’ni ziyaret edecek.