MAGAZİN - 27 Ağustos 2018 Pazartesi 03:34

Selami Şahin yeni albümünün ismini çocukları ve eşi ile karar verecek

A
A
A
Selami Şahin yeni albümünün ismini çocukları ve eşi ile karar verecek

Bir Selami Şahin Müzikali ‘Seninle Başım Dertte’ yaz turnesi kapsamında Bodrum’da izleyiciyle buluştu.

Bir Selami Şahin Müzikali ‘Seninle Başım Dertte’ yaz turnesi kapsamında Bodrum’da izleyiciyle buluştu. Selami Şahin’inde müzikali izleyenler arasında yerini aldı.


Türkiye’de ilk defa bir sanatçının şarkılarından oluşan müzikali, Türkiye’nin dört bir yanında izleyici ile buluşturmaya devam eden ekip, Bodrum antik tiyatroda izleyicinin karşısına çıktı. Başrollerini Toprak Sağlam ve Lider Şahin’in paylaştığı müzikalde Suna Keskin, İsmail Düvenci, Hakan Altıner, Burçin Bildik, Elhan Tok, Cenk Tunalı, Anıl Yülek, Öncil Aktarıcı oyuncu kadrosu izleyicilerin karşısına çıktı. Yaklaşık bin 500 kişinin izlediği müzikali Selami Şahin eşi Didem Şahin, Tanju Babacan, Ruhsar Öcal ve Seyyal Taner gibi önemli isimler de izleyiciler arasında yerini aldı. 80’li yılların unutulmaz romantik anlarının işlendiği müzikali izleyicilerden tam not aldı.


Oyuncu kadrosunda yer alan Burçin Bildik, Bodrum2da çok güzel bir atmosfer olduğunu söyleyerek “Türkiye’de yapılan çok önemli bir müzikal. Selami Şahin şarkılarından oluştuğu için çok önemli. Selami Şahin’in nasıl geldiğini anlatan bir müzikal oldu” ifadelerini kullandı.


Oğlumun her zaman yanındayım


Projeyi çok beğendiğini söyleyen Selami Şahin “proje çok güzel, oğlum ve tiyatro sanatçılarından çok önemli değerli isimler var. Yalnız tiyatro ve müzikal değil, ikisi bir arada oluşu ve yapılmamışı yapmak çok önemli bir şey. Şükürler olsun ki çok iyi gidiyor. Oğlumun her zaman yanında olacağım. Her defasında mutluluktan ağlıyorum izlerken. İnanıyorum ki bu projeye da farklı şeyler ekleyip daha iyi yerlere getirecekleri. Adım adamı daha iyi yerlere gelecekler inşallah” şeklinde konuştu.


“Albüm ismini çocuklarım ve eşimle belirleyeceğiz”


Şahin yeni albümünün yakında çıkacağını söyleyerek “Yeni albümüm yolda 12 parçadan oluşan. Yılların tecrübesi ile söylüyorum. Hayatımın en güzel 12 şarkısından oluşan bir albüm olacak. Şu anda albümümün ismi belli değil ama hazırlıklar bitsin eşim ve çocuklarımla oturup karar vereceğiz albüm ismine” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Baklava kutusunda makamında 110 bin euro ile yakalanan Tüter: "Video ve foto karesinden dolayı tutukluyum. Rüşvet olsa bile yattığım süreyle cezamı çektim" Antalya’nın Manavgat ilçesinde belediye içerisinde çıkar amaçlı suç örgütü kurulduğu iddiasıyla açılan davada yargılanan ve makamında baklava kutusu içirde 110 bin euro ile suçüstü yakalanan tutuklu sanık eski Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Tüter , "Video ve foto karesinden dolayı tutukluyum. Rüşvet olsa bile yattığım süreyle cezamı çektim. Tahliyemi istiyorum" dedi. Aralarında Manavgat Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Niyazi Nefi Kara, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve iş insanlarının da bulunduğu 41 sanığın yargılandığı davanın karar duruşması başladı. Makamında baklava kutusunda 110 bin Euro rüşvet alırken suçüstü yakalanan tutuklu sanık eski Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Tüter bugün savunmasını yaptı. Mehmet Engin Tüter savunmasında, "Ben hiçbir örgüte üye değilim. Bugüne kadar bildiğim her şeyi anlattım. 10,5 aydır bir hücredeyim. Yaşadığımı bir ben biliyorum, bir Allah. Video ve foto karesinden dolayı tutukluyum. Rüşvet olsa bile yattığım süreyle cezamı çektim. Tahliyemi istiyorum" dedi. "Oto parçacısıyla işim olmaz" Eski Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı tutuklu sanık Sıla Ceyhan Berkaya ise kendisinin devlet memuru olduğunu, Niyazi Nefi da Kara’nın talebiyle belediyede çalışmaya başladığını, kendisine bağlı birimler arasında İmar Müdürlüğü’nün olduğunu ancak İşyeri Açma bölümünün olmadığını belirterek "Zafer Süral’in başvurusunu bekletmedim. Demir D.’nin telefonunu müşteki Zafer Süral’e ilettim. Hüseyin Cem Gül, belediye başkanının yanında sıklıkla gördüğüm kişidir. Benim belediyede hiçbir işi olmayan oto parçacıyla işim olamaz. Hüseyin Cem Gül’e de kimseyi yönlendirmedim" dedi. Berkaya, eski İmar Müdürü Zafer K. ile beraber çalıştıkları dönemde Zafer K.’nin doğrudan başkana bilgi verdiğini, kendisinin bu bilgilerden haberdar olmadığını belirterek, "Zafer Süral ve Kadirhan Berber’in birden fazla oteli var. Önceki otellerini Zafer K. zamanında yaptılar. Orada 15 yıldır oluşturulmuş bir yapı var ama Süral ve Berberlerin otellerine yönelik niye bir tutanak yok. Bu dosyadan bir gün beraat edeceğim. Suçsuz olduğumdan eminim. Beraatimi istiyorum" diye konuştu
Kayseri ORC araştırması açıkladı: 30 büyükşehirde en başarılı ilçeler belli oldu, Kayseri’de zirve Bünyan’ın ORC Araştırma Şirketi tarafından hazırlanan "30 Büyükşehirde En Başarılı 30 İlçe" araştırmasının sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. Türkiye geneli 30 büyükşehrin dahil edildiği araştırmada, Kayseri adına yüzde 58,2 başarı oranı ile Bünyan Belediyesi yer aldı. ORC Araştırma Şirketi tarafından hazırlanan "30 Büyükşehirde En Başarılı 30 İlçe" araştırmasının sonuçları paylaşıldı. "Bağlı Bulundukları Büyükşehirlerde En Başarılı İlçe Belediyeleri" başlığıyla yayımlanan çalışma, 2026 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirilen araştırmalardan elde edilen veriler doğrultusunda hazırlandı. Türkiye genelindeki 30 büyükşehrin dahil edildiği araştırmada, Kayseri adına listenin zirvesinde Bünyan Belediyesi yer aldı. Yüzde 58,2 başarı oranına ulaşan Bünyan Belediyesi, Kayseri’nin en başarılı ilçe belediyesi olarak dikkat çekti. Bünyan Belediyesi’nin hizmetleri kamuoyunda karşılık buldu ORC’nin yayımladığı listede vatandaş memnuniyeti, belediyecilik hizmetleri, sosyal çalışmalar ve yerel yönetim performansı gibi kriterlerin etkili olduğu değerlendirilirken, Bünyan Belediyesi’nin son dönemde gerçekleştirdiği hizmetlerin kamuoyunda karşılık bulduğu görüldü. Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’in özellikle altyapı yatırımları, sosyal belediyecilik çalışmaları ve ilçe vizyonuna yönelik projeleriyle öne çıktığı yorumları yapılırken, araştırma sonuçları Kayseri kamuoyunda da geniş yankı uyandırdı. Araştırma notunda listenin başarı sıralamasına göre değil, büyükşehirlerin alfabetik sıralamasına göre hazırlandığı bilgisi de paylaşıldı.