YEREL HABERLER - 29 Aralık 2011 Perşembe 18:27

FETHİYE EVİ GÖNÜLLÜLERİ KÖY YEMEKLERİNDEN OLUŞAN KİTAP ÇIKARTILACAK

A
A
A
FETHİYE EVİ GÖNÜLLÜLERİ KÖY YEMEKLERİNDEN OLUŞAN KİTAP ÇIKARTILACAK

Fethiye Belediyesi Fethiye Evi Gönüllüleri 2011 yılının son kermesini gerçekleştirirken, 2012 yılı içerisinde köy köy dolaşıp Fethiye’nin Girit ve Yörük yemeklerinden oluşan bir kitap çıkartmayı amaçladıkları öğrenildi.
Fethiye Belediyesi Fethiye Evi Gönüllüleri Başkanı Nesrin Saatcı ve çalışma gurubu arkadaşları 2011 yılının başarılı geçtiğini, 22 akülü araba ile engellileri muttu ettiği, iki derslikli ana sınıfı yaptıkları ve bu çalışmaların 2012 yılında da devam edeceğini belirttiler.
2011 yılı boyunca sürekli destek olan vatandaşlara yeni yıl paketleri dağıtan Fethiye Evi Gönüllüleri Fethiye’ye özgü Girit ve Yörük yemeklerinden oluşan bir kitap projesi üzerinde en kısa zamanda çalışmaya başlayacakları öğrenildi. Fethiye Evi Gönüllüleri Başkanı Nesrin Saatcı 2011 yılının çalışma gurubu arkadaşları ile başarılı geçtiğine inandığını belirterek “2012 yılı için eğitimde ve engellilere yönelik çalışmalar aynı tempoda devam edecek. 2012 yılı içinde köy köy dolaşıp o köyün en güzel yemeğini tespit edeceğiz. Fethiye Girit ve Yörük yemekleri ile önce gelen bir İlçe. Bizde Girit ve Yörük yemeklerinden oluşan bir kitap çıkartmayı planlıyoruz” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir