YEREL HABERLER - 22 Şubat 2014 Cumartesi 13:20

Saatcı İnlice Halkı İle Buluştu

A
A
A
Saatcı İnlice Halkı İle Buluştu

Yaklaşan 30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, köy ve belde ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.
Başkan Saatcı, İnlice köyünde halkla buluştu. Meydanı dolduran yaklaşık 500 kişi Saatcı’ya sevgi selinde bulundu. İnlice kıyılarında gençliğinde çok balıkçılık yaptığını belirten Saatcı, “İnlice’nin bir soğuğunu unutmam bir de soktuğu zaman 2 saat ağrı yapan sokarcasını. Bu bölgelerin sorunlarını da biz biliriz” dedi.
“BİZ DE PARTİ AYRIMI YOK”
Yoğun katılım sağlayan İnlice halkına seslenen Saatcı, “15 yıl önce toprağa gömdüğümüz particilik, adam kayırma, adamına göre muamele yapmayı, ya tekrar hortlatacaksınız, ya da birlikteliği, kardeşliği, sade ve sadece hizmeti, yerelde particiliği yok sayan bir zihniyete buyurun devam edin diyeceksiniz. Bizde parti ayrımı yok. İzin aldığım zaman ben vekâletimi ama CHP’li ama Ak Parti’li tüm arkadaşlarıma bırakıyorum. Bu belki Türkiye’de bir ilktir. Kendi siyasi partimden tamamen encümen üyesi seçme hakkım varken, diğer siyasi parti gruplarından encümene arkadaşlarımızı alıyoruz. Sen o partilisin, sen bu partilisin bizde yok. Bizde hep kucaklama var” dedi.
İNLİCE’NİN SORUNLARINI HALKLA PAYLAŞTI
Bölgenin eksiklerini söyleyen Saatcı, “Burada Sağlık Ocağımız yok. İnlice’yle ilgili İl Sağlık Müdürlüğümüz ile görüşerek burada bir yapılaşma müsaade edilirse, Patlangıç Mahalle’mize yaptığımız gibi bir Sağlık Ocağı yapmak bizim boynumuzun borcudur. Sulama sularımızın olmadığını biliyorum. İçme suyumuzun yetersiz olduğunu biliyorum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir