SPOR - 15 Şubat 2026 Pazar 17:15

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yeni lider Muğlaspor

A
A
A
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yeni lider Muğlaspor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Muğlaspor, Erbaaspor deplasmanında uzatma dakikalarında bulduğu golle 3 puanı alarak liderliğe yükseldi.



TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 26. haftasında Muğlaspor, Erbaa Yeni İlçe Stadyumu’nda Erbaaspor ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede kazanan, son dakikalarda belli oldu. Karşılaşmanın 90+6. dakikasında Yalçın Eycan Kaya’nın kaydettiği golle sahadan galibiyetle ayrılan Muğlaspor, bu sonuçla puanını 56’ya yükseltti. Şampiyonluk yarışındaki en yakın rakiplerinden Batman Petrolspor ise Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Bu sonucun ardından Muğlaspor, maç eksiğine rağmen Batman Petrolspor’un 1 puan önüne geçerek zirvenin yeni sahibi oldu.



Kritik bir deplasmandan 3 puanla dönen yeşil-beyazlı ekip, ligin son haftalarına girilirken şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti.



TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yeni lider Muğlaspor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Zonguldak’ta termometreler 24 dereceyi gösterdi Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 15 Şubat’ta adeta yalancı bahar yaşandı. İlçede hava sıcaklığı 24 dereceye kadar yükseldi. Sahil kesimlerinde ölçülen sıcaklıklar, vatandaşları şaşırttı. Önceki yıllarda şubat ayında özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı ve soğuk hava dalgası etkili olurken, bu yıl tablo oldukça farklı oldu. Küresel ısınma ve iklim değişikliğinin etkisiyle ilçe sakinleri neredeyse mont giymeden kışı geçiriyor. Pazar günü olması nedeniyle sahil bandında yoğunluk yaşanırken, vatandaşlar güneşli havanın tadını çıkardı. "20 yıldır böyle sıcak kış görmedim" Bir vatandaş, sıcak bir şubat ayı hatırlamadığını belirterek şunları söyledi: "Ben 35 yaşındayım. Bu yaşıma kadar Alaplı’da bu ayda böyle bir sıcaklık görmedim. Daha önce de sıcak olduğu günler olmuştu ama en fazla 2-3 gün sürmüştü. Bu kadar uzun sürenini görmemiştim. Allah sonumuzu hayretsin. Bu mevsimde sıcaklıklar en fazla 10 derece civarında olurdu. Bu sene ise kışın yazı yaşıyoruz. Artık mont da giymiyoruz. Bu sıcaklarda mont bize yük oluyor." "Mont giymeyi bıraktık" Bir başka vatandaş ise geçen yıl aynı dönemde karla mücadele ettiklerini hatırlatarak şöyle konuştu: "Geçen sene bu ayda ana yolda kardan zor gidiyorduk. Havalar da soğuk geçiyordu. Elimizden bir şey gelmiyor. Hava yaz gibi olduğundan mont giymiyoruz. Daha önceden şubat aylarının bu kadar sıcak geçtiği bir kışı hatırlamıyorum. Yaz havası gibi güneş ve sıcak olduğu için açık havada oturup güneşleniyorum." Uzmanlar ise ani sıcaklık artışlarının ardından yeniden soğuk hava dalgalarının görülebileceği konusunda vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyarıyor.
İstanbul Gloria Özaltın Championship’te kupalar sahiplerini buldu Gloria Hotels & Resorts ev sahipliğinde 08-15 Şubat 2026 tarihleri arasında Belek’te düzenlenen Gloria Özaltın Championship 2026, 9. yılında uluslararası golf dünyasını bir kez daha Antalya’da buluşturdu. Bir hafta süren turnuva, gala gecesi ve ödül töreniyle sona erdi. Mücadeleler, Gloria Golf Club bünyesindeki New Course ve Old Course sahalarında oynandı. Farklı ülkelerden gelen amatör ve profesyonel golfçüler, hafta boyunca yüksek tempolu bir rekabet sergiledi. Son güne kadar süren çekişme, organizasyonun heyecan dozunu final anına kadar taşıdı. Turnuva kapsamında düzenlenen Öznur Özdemir Özaltın Memorial Trophy, Nurettin Özaltın Memorial Trophy, Sebahat Özaltın Ladies Tournament ve Nuri Özaltın Memorial kategorileri, hem sportif performans hem de organizasyonun köklü geleneğini yansıtan karşılaşmalara sahne oldu. Celebrity Professional Challenge ise profesyonel isimlerle katılımcıları aynı sahada buluşturarak turnuvaya farklı bir dinamizm kazandırdı. Turnuva haftasının zirve noktası ise 14 Şubat akşamı düzenlenen gala gecesi ve ödül töreni oldu. Özel konseptle tasarlanan gece, sahne tasarımı ve sürpriz performanslarıyla unutulmaz bir atmosfere sahne oldu. Gecede sahne alan 35 & 07 Orkestrası, enerjik canlı performansıyla davetlilere müzik dolu anlar yaşatırken salonu adeta bir kutlama sahnesine dönüştürdü. Ödül töreninde kazanan isimler Gloria Golf Club Direktörü David Clare tarafından açıklandı. Kategoriler tek tek anons edilirken salonda yükselen heyecan, şampiyonların sahneye davet edilmesiyle alkış fırtınasına dönüştü. Zarif seremoni ve etkileyici atmosferiyle gala gecesi, turnuvanın finaline yakışan görkemli bir kapanışa imza attı.