GENEL - 09 Mart 2019 Cumartesi 18:12

Jandarma Genel Komutanı Çetin Muş’ta

A
A
A
Jandarma Genel Komutanı Çetin Muş’ta

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Muş Valisi İlker Gündüzöz’ü makamında ziyaret etti.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Muş Valisi İlker Gündüzöz’ü makamında ziyaret etti.


Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Muş’a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Tayin Daire Başkanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Tatvan 10. Tugay Komutan Vekili Albay Bülent Sayar, Muş Garnizon Komutanı P. Albay Atilla Terzioğlu ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ile birlikte Muş Valisi İlker Gündüzöz’ü makamında ziyaret etti.


Şeref Defterinin imzalanmasının ardından Vali Gündüzöz, Orgeneral Arif Çetin ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Vali Gündüzöz, Orgeneral Çetin ve beraberindeki heyetle Muş ve bölge hakkında konuştu. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tekirdağ Tekirdağ’da jandarma suçlulara göz açtırmıyor Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ergene, Kapaklı, Şarköy ve Malkara ilçelerinde yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde, sahte alkol ve silah ele geçirildi. Şarköy’e bağlı Mürefte Mahallesi’nde yapılan operasyonda O.T., U.K., A.K. ve Ö.C. isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda 1 adet tabanca ve şarjör, 1 kuru sıkı tabanca ve şarjör, 15 adet tabanca mermisi, 7.5 litre pet şişe içerisinde viski, 2 litre pet şişe içerisinde şarap ve 16.5 litre pet şişe içinde rakı ele geçirildi. Kapaklı’nın Ömer Halisdemir ve Vatan mahallelerinde yapılan operasyonda ise R.T. ve D.A. isimli kişilerin evlerinde yapılan aramalarda 17 gram bonzai uyuşturucu maddesi, 1 adet uyuşturucu hap ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Ergene’ye bağlı Ulaş Mahallesi’nde H.Ş. isimli şahsın evinde yapılan aramada 22 gram esrar (Hint keneviri) ele geçirildi. Ergene Velimeşe Mahallesi’nde faaliyet gösteren D.Ç.’nin tekel işletmesinde yapılan aramalarda ise 5.65 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu kullanımında kullanılan nargile, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 3 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Malkara’nın Hacıevhat Mahallesi’nde yapılan operasyonda ise E.A. isimli kişinin evinde içinde uyuşturucu madde kalıntısı olan 1 adet aparat ele geçirildi. Operasyonlar sonucu 9 kişi yakalandı. Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, her türlü suç ve suçluyla mücadeleye devam edeceklerini belirtti.