GENEL - 26 Aralık 2019 Perşembe 15:31

MŞÜ’de kapılar Sultan Alparslan’la açılıyor

A
A
A
MŞÜ’de kapılar Sultan Alparslan’la açılıyor

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından yürütülen altyapı ve peyzaj çalışmaları kapsamında tamamlanan yeni nizamiye girişi kapıları Sultan Alparslan’la açılıyor.

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından yürütülen altyapı ve peyzaj çalışmaları kapsamında tamamlanan yeni nizamiye girişi kapıları Sultan Alparslan’la açılıyor.


Muş-Diyarbakır (Kulp) anayolu üzerinden doğrudan giriş-çıkışa imkân vererek ulaşım rahatlığı sağlayacak olan kapıya 1071 Malazgirt Savaşı’nda göstermiş olduğu liderlik ve başarıyla Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Sultan Muhammed Alparslan’ın adı verildi. Külliyeye araç giriş-çıkışı bugünden itibaren “Sultan Alparslan Kapısı”ndan sağlanıyor. ‘Sultan Alparslan Kapısı’nın hizmete girmesiyle birlikte külliyeye giriş-çıkışı sağlayan diğer kapıların isimlerinde de değişikliğe gidildi. Hali hazırda öğrenci girişlerinin gerçekleştiği kapının adı “Çağrı Bey Kapısı”, “Eski Kasor” girişi kapısının adı da “Tuğrul Bey Kapısı” olarak değiştirildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Hem kaynaştılar, hem eğitim aldılar hem de bayramlarını kutladılar Aydın’da yaklaşık 45 yıldır faaliyetlerini sürdüren ve faaliyetlerinin yanı sıra ihracatıyla dünyanın sayılı firmaları arasında yer alan OKT Trailer firmasında İşçi Bayramı etkinlikleri yaklaşık 1 hafta sürdü. OKT’de çalışan işçiler için firma tarafından tertip edilen program çerçevesinde doyasıya eğlendi. 5 gün süren programda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren işçiler de çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. OKT Trailer’de çalışan çaycısından mühendisine genel müdüründen mühendisine kadar yaklaşık 500 kişi 5 gün süren 1 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde her gün saat 11:00 ile 14:00 arasında fabrikanın etkinlik alanında toplanıp eğlendi. Piknik havasında geçen programlarda bir yandan çalışanlara çeşitli eğitimler verilirken diğer yandan da çalışanlar adeta yılın yorgunluğunu attı. Bu yıl 23 Nisan 01 Mayıs arasında gerçekleştirilen etkinliğin dolu dolu geçtiğini belirten çalışanlar fabrika yöneticilerine ve Kurum Müdürü Hakan Maraş’a teşekkür ettiler. Kurum olarak 10 yılı aşkın süredir İşçi Bayramını dolu dolu kutladıklarını belirten OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, “Son 4 yıldır ‘Güven’le Sevgi nOKTası’ projesi kapsamında gerçek anlamda farklılık katan bir o kadar da keyifli güzel çalışmalar yapıldı. Emeği geçen herkese ve özellikle bu projeyi sahiplenen ve katkı sağlayan çok sevgili çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Umuyorum ki OKT Traliler Ailesi İSG farkındalığı anlamında birlikte daha pek çok, güzel işlere imza atacak” diyerek tüm çalışanların bayramını kutladı.