GÜNDEM - 13 Şubat 2026 Cuma 16:00

Ömer Övünç Koşansu’dan esnaf ziyareti: "Her zaman sahadayız"

A
A
A
Ömer Övünç Koşansu’dan esnaf ziyareti: "Her zaman sahadayız"

Muş’un Bulanık İlçe Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu , esnaf ziyaretleri kapsamında ilçe merkezinde faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret etti.


Bulanık İlçe Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, esnaf ziyaretleri kapsamında ilçe merkezinde faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde hem esnafın sorunları dinlendi hem de ilçenin ekonomik ve sosyal yapısına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. İlçe merkezinde faaliyet gösteren çeşitli sektörlerdeki iş yerlerini tek tek gezen Kaymakam Koşansu, esnafla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında iş yeri sahiplerinin talep ve önerilerini yerinde dinleyen Koşansu, kamu hizmetlerinin etkinliği ve sahadaki yansımaları hakkında da görüş alışverişinde bulundu.


Esnaf tarafından güler yüzle karşılanan Kaymakam Koşansu, yaptığı değerlendirmelerde esnafın ilçenin ekonomik dinamiğinin temel taşlarından biri olduğunu vurguladı. Devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade eden Koşansu, sorunların çözümü noktasında ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde çalıştıklarını belirtti. Ziyaretler esnasında esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Kaymakam Koşansu, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesinin önemine dikkat çekti. İlçede yürütülen kamu hizmetleri, güvenlik, altyapı ve sosyal projeler hakkında da bilgi veren Koşansu, vatandaşların beklentilerini doğrudan sahada dinlemenin önemine değindi.



Ömer Övünç Koşansu’dan esnaf ziyareti: "Her zaman sahadayız"

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Alanya’da Oba çayı taştı, caddeler sular altında kaldı Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü’nün sarı kodlu uyarısının ardından Alanya ve çevresinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Gün boyu aralıklarla devam eden ve akşam saatlerinde şiddetini artıran yağış sonrası bazı caddeler sular altında kalırken, araçlar yolda mahsur kaldı. Alanya’da yağışların artmasıyla birlikte Dim Barajı’nın kapakları kontrollü şekilde açıldı. Barajdan bırakılan su ve derelerden gelen yoğun akış nedeniyle özellikle dere yataklarına yakın bölgelerde taşkın riski oluştu. Aşırı yağış ve barajdan salınan suyun etkisiyle bazı piknik işletmelerinde maddi hasar meydana geldi. Akşam saatlerinde ise Oba Çayı taştı. Taşkın nedeniyle Oba Hatipoğlu Caddesi sular altında kaldı. Cadde üzerinde ilerlemeye çalışan bazı araçlar su birikintileri içinde mahsur kaldı. Sürücülerin zor anlar yaşadığı kameralara yansırken, başka bir araç sürücüsünün mahsur kalan aracı kurtarmak için yardım ettiği görüldü. Öte yandan Oba Mahallesi’nde bir marketinde Oba Çayı’ndan gelen akıntı nedeniyle avlusu ve giriş kısmı suyla doldu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu biriken su kontrollü şekilde tahliye edildi. Mahalle sakinlerinden Kadirhan Karadağ, "İlk defa böyle bir şey görüyoruz. Aşırı yağıştan dolayı çay taştı. Ekiplerimiz yardımcı oluyorlar’’ dedi.
Antalya Mehmet Ender Örenç: "Net bir galibiyetle ayrılmak bizi mutlu etti" Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Ender Örenç, Samsunspor maçının ardından karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirterek, "3-1 gibi sahadan net bir galibiyetle ayrılmak bizi mutlu etti" dedi. Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Antalyaspor, sahasında karşılaştığı Samsunspor’u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Ender Örenç, "Geçen hafta Karagümrük deplasmanında aldığımız kötü sonuçtan sonra bu hafta rakibimizi çok iyi analiz ettiğimizi düşünüyoruz. Bugün de 3-1 gibi sahadan net bir galibiyetle ayrılmak bizi mutlu etti. Özellikle geçen hafta maça çok iyi başlayamamıştık. Biz de bu konuyla alakalı öz eleştiri yaptık. Hafta içi takım olarak neleri daha iyi yapabiliriz diye konuştuk. Özellikle top ters taraftan geldiğinde biraz daha hareketli olmayı çalışmıştık. Bunun sonunda da sahada bunu görmek bizi ayrıca mutlu etti. Penaltı pozisyonuna gelecek olacaksak da biraz da skora bağlıyorum bu pozisyonu. Çok basit bir penaltı oldu. Özellikle maç 0-0 gitseydi böyle bir penaltı verilmeyebilirdi. VAR’ın burada devreye girip iptal etmesi gerektiğini düşünüyorduk. Ama gün sonunda burada seyircimizin önünde 3. maçımızda 7. puanımızı alarak ligdeki serimizi sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta Kayserispor deplasmanında da puan veya puanlarla dönüp ligdeki iyi gidişi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.