YEREL HABERLER - 27 Nisan 2012 Cuma 10:15

YGS`DE NEVŞEHİR 1. Sİ VE 2. Sİ H.AVNİ İNCEKARA FEN LİSESİ`NDEN

A
A
A
YGS`DE NEVŞEHİR 1. Sİ VE 2. Sİ H.AVNİ İNCEKARA FEN LİSESİ`NDEN

ÖSYM tarafından açıklanan YGS sonuçlarına göre, Nevşehir İl 1. si ve 2. si H.Avni İncekara Fen Lisesi öğrencileri oldu. Okul öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat2ın da katıldığı törende ödüllendirildi.
ÖSYM tarafından açıklanan 2012 YGS sonuçlarına göre H. Avni İncekara Fen Lisesi öğrencilerinden Yasin Kuzhan YGS-4 puan türünde Nevşehir İl Birincisi, Türkiye 169.su oldu. Sınava katılan 41 öğrencinin YGS-1 ortalamasının 430,221 olarak gerçekleştiği sınav sonuçlarında yine aynı okul öğrencisi Muhammed Ali Aydın YGS-4 puan türünde Nevşehir ikincisi ve Türkiye 339.su oldu. Okul öğrencilerinin elde ettikleri bu başarılardan dolayı bir tören düzenlendi.
Yapılan törene İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazıl Parlak, Şube Müdürü Mustafa Eece, Eğitim Denetmeni ve Okul Aile Birliği Başkanı Talip Kaban, İl Eğitim Denetmeni Fahrettin Aklın katıldı.
Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Nevşehir`in başarısına ve sıralamasına katkılarından dolayı tüm okul idarecilerine ve öğrencilerine teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir