ASAYİŞ - 28 Haziran 2019 Cuma 15:25

Köpeğe çarpmamak için durdu, zincirleme kazaya neden oldu

A
A
A
Köpeğe çarpmamak için durdu, zincirleme kazaya neden oldu

Nevşehir’de üç aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Nevşehir’de üç aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.


Edinilen bilgilere göre, Nevşehir’den Uçhisar’a gitmekte olan Öznur Şahin yönetimindeki 06 8134 plakalı otomobil önüne çıkan köpeğe çarpmak için durdu. Otomobilin arkasından gelmekte olan İbrahim Kara yönetiminde ki 26 TY 820 plakalı araçta öndeki aracın durduğunu görünce yavaşladı. Her iki aracın arkasında bulunan Oruç Gökçe yönetiminde ki 50 BC 384 plakalı minibüs ise duramayarak İbrahim Kara yönetimindeki araca çarptı. Kaza sonrasında ise İbrahim Kara ve eşi Meliha Kara hafif şekilde yaralanırken yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı.


Kazada hafif şekilde yaralanan İbrahim Kara’nın aracının başından ayrılmaması ve ambulansta tedavisinin yapılması için sağlık personellerinin uğraşması dikkatlerden kaçmazken bir süre sonra ikna edilen yaşlı adam ambulansa bindirilerek Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.


Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana ‘Hocayım’ dedi, ‘İşçi’ çıktı Adana’da Kurban Bayramı arefesinde mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi yapıldı. Kuran-ı Kerim ile dolaşıp dua okuyup para alan şahıslar tek tek teste tabi tutuldu. Görevli imam tarafından dua okuması istenen bir şahıs, duayı okuyamayınca mezarlıktan çıkartıldı. Adana’da Kurban Bayramı arefesinde merkez Yüreğir ilçesine bağlı Asri Mezarlık’ta "Sahte hoca" denetimi gerçekleştirildi. Mezarlık görevli imam ve güvenliklerinin sahte hocalara karşı gerçekleştirdiği denetimlerde mezar başında ve yolda elinde Kuran-ı Kerim ile dolaşan şahıslara tek tek önce dua, sonra da Yasin Suresi okutuldu. Vatandaşların duygularını istismar ederek haksız kazanç sağlayan sahte hocalar mezarlıktan dışarı çıkartıldı. ‘Hocayım’ dedi, ‘İşçi’ çıktı Öte yandan, elinde Kuran-ı Kerim ile gezerken durdurulan bir şahıs, görevlilerin söylediği duayı okuyamadı. Kuran-ı Kerim okuması söylenen şahıs, onu da yapamayınca güvenlik görevlilerince mezarlıktan çıkartıldı. "Normalde ben Kuran-ı Kerim okuyorum" İHA muhabirine konuşan ve ismini açıklamayan sahte hoca, "Ben dua okuyorum. İmam veya müezzin değilim, işçi olarak çalışıyorum. Normalde ben Kuran-ı Kerim okuyorum. Hocanın sorduğunu bilemedim" dedi. Vatandaşlar denetimli yararlı buldu Mezarlığa ailesiyle ziyarete gelen Fikret Tarnış isimli vatandaş ise, "Eskiden burada çok fazla sahte hoca olurdu. Denetimler sonrası çok azalmış. Hatta biz hiç görmedik. Dua ile insanların duygularının istismar edilmesi çok yanlış" dedi.