GENEL - 01 Mayıs 2021 Cumartesi 11:54

Niğde Belediyesi tam gaz çalışmaya devam edecek

A
A
A
Niğde Belediyesi tam gaz çalışmaya devam edecek

Niğde Belediyesi tam kapanma döneminde bile hizmetlerini aksatmadan sürdürmeye devam edecek.

Niğde Belediyesi tam kapanma döneminde bile hizmetlerini aksatmadan sürdürmeye devam edecek. Belediyenin temizlik, katı atık, su ve kanalizasyon, ilaçlama, itfaiye ve mezarlık hizmetlerini yürütmek üzere çalışacak personeli bu süre zarfında görevlerinin başında olacak. Bunun dışında kalan birimler ise hizmetleri aksatmayacak şekilde dönüşümlü olarak görevlerini sürdürmeye devam edecek.



Sokağa çıkma süresi boyunca sokak hayvanlarının beslenmelerine özel önem verilecek, sokak hayvanlarının beslenmeleri için gerekli tedbirler alınacak, bu amaçla başta hayvan barınakları olmak üzere park, bahçe, orman gibi sokak hayvanlarının doğal yaşam alanlarına düzenli olarak mama, yem, yiyecek ve su bırakılacaktır. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Tam kapanma ile zorlu ama inşallah sonu aydınlık bir sürece girdik. Sosyal Belediyecilik anlayışımızla, bütün imkânlarımızla yanınızda olmaya çalışacak, hizmetlerimizi aksaklık olmadan sürdürmeye tam gaz devam edeceğiz, bu süreçte her türlü isteğiniz için ‘Alo:153 ‘ve Whatsapp Hattımız ‘0552 501 51 51’ bir telefon kadar yakınınızdadır” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, TFF. 3. Lig’de play-off oynamaya hak kazanan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü tebrik etti. TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, bugün tamamlanan son hafta mücadelelerinde, deplasmanda karşılaştığı Hacettepe 1945’i 1-0’lık skorla mağlup etti. Eskişehir ekibi bu skorla beraber topladığı 39 puanla ligi 6. sırada tamamladı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, yayınladığı bir mesajla futbolcuları, teknik ekibi, taraftarları ve emeği geçenleri kutladı. Fuat Erdal mesajında, "Türk yükseköğretimine birçok ilki kazandıran üniversitemiz, kuruluşundan itibaren eğitim, araştırma ve sanat alanında olduğu gibi spor alanında da ülkemize önemli katkılar sunmuştur. Üniversitemiz modern tesislerinde öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize çok çeşitli branşlarda düzenli spor yapma imkanı sunarak bugüne kadar farklı branşlarda 16.000’in üzerinde sporcu yetiştirmiş ve ne mutlu ki ülkemize 800’ün üzerinde de millî sporcu kazandırma başarısı göstermiştir. Buradan şunu ifade etmek isterim ki Anadolu Üniversitesi, sağlıklı bir yaşam için sporu yaşam biçimi haline getirmeyi başarabilmiş, aktif bir spor kültürü oluşturabilmiş üniversiteler arasında en ön sıralarda yer almaktadır. Geçtiğimiz yıl 3. Lig’e çıkan futbol takımımızın bir ilk sezonda play-offlara kalma başarısı göstermesi bizleri çok mutlu etti. Tüm taraftarlarımızı, sporcularımızı, teknik ekibimizi, kulüp yönetimimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Karşıyaka maçında takıma başarılar diliyorum" dedi.