ASAYİŞ - 09 Mayıs 2021 Pazar 16:41

Anneler Günü’nde anne katili oldu

A
A
A
Anneler Günü’nde anne katili oldu

Niğde’de tartıştığı oğlu tarafından ruhsatsız tüfekle vurulan kadın yaşamını yitirdi.

Niğde’de tartıştığı oğlu tarafından ruhsatsız tüfekle vurulan kadın yaşamını yitirdi.


Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kiledere beldesinde Ş.D.’nin evinde kavga olduğu ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye sevk edilen ekipler, 32 yaşındaki Emel D.’yi evde ölü halde buldu.


Yapılan inceleme sonrası, Emel D.’nin oğlu A.D. (17) ile tartıştığı, kavgaya dönen olayda A.D.’nin annesini evdeki ruhsatsız tüfekle öldürdüğü tespit edildi. Ekipler, A.D.’yi gözaltına aldı. Emel D.’nin cenazesi Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Şehit ailelerine bayram ziyareti Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı. İlçede düzenlenen resmi bayramlaşma programında da vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Dalak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Kurban Bayramı münasebetiyle Yeniköy Mahallesi’nde şehitler Erol Erbay ve Muammer Kara ile Kore Gazisi Osman Kaya’nın kabirlerini ziyaret etti. Kabir ziyaretlerinde Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi. Daha sonra şehit ailesini ziyaret eden Kaymakam Halil Dalak’a eşi Ayfer Dalak, İlçe Jandarma Komutanı Celalettin Şahbaz, Emniyet Müdür Vekili Anıl Ersoy, İlçe Müftüsü Metin Güvenir ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ruhsar Açıkgöz eşlik etti. Program kapsamında Çavuşlar Mahallesi’nde yaşayan gazi Mestan Uslu ve ailesini de ziyaret eden Kaymakam Dalak, devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu ifade ederek ailelerin bayramını kutladı. Öte yandan ilçede Kurban Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma programı da gerçekleştirildi. Kaymakam Halil Dalak’ın ev sahipliğinde Kaymakamlık makamında düzenlenen programa Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, meslek odası başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, kurum personelleri ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma programında birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verilirken, katılımcılar birbirlerinin bayramını kutladı.