GENEL - 31 Aralık 2020 Perşembe 16:40

Ordu Valisi yılın son gününde de vatandaşın derdini dinledi

A
A
A
Ordu Valisi yılın son gününde de vatandaşın derdini dinledi

Ordu Valisi Tuncay Sonel, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikâyet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşları yılın son gününde de kabul ederek, dertlerine derman olmaya çalıştı.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikâyet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşları yılın son gününde de kabul ederek, dertlerine derman olmaya çalıştı.


Valilik Toplantı Salonunda, pandemi tedbirlerine ve kurallarına uygun olarak vatandaşları dinleyen Vali Tuncay Sonel, Devlet olarak her daim vatandaşların yanında olduklarını söyledi.


Vatandaşların yeni yılını da kutlayan Vali Sonel, “2020 yılında, tüm Dünyayı etkisi altına alan ve çok sayıda insanın hayatını kaybettiği Kovid-19 salgını ile mücadele etmek durumunda kaldık. Bu salgının oluşturduğu olumsuzluklardan vatandaşlarımızın en az seviyede etkilenmesi için Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, Devletimizin tüm kurumları gerekli tedbirleri almıştır. Bizler de bu süreçte vatandaşlarımızın karşılaştığı her türlü sorun, sıkıntı, şikayet ve taleplerini dinleyerek, çözüm bulma gayretimizi tüm samimiyetimizle sürdürüyoruz. İnşallah yeni yılda bu Korona virüs illetinden kurtulur ve normal hayatımıza döneriz. Bu vesileyle aile efradınızla birlikte sizlerin yeni yılını kutluyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bereketli bir yaşam diliyorum” dedi.


İlgili kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu kabulde, vatandaşların kendilerine ilettikleri sorun, talep ve şikâyetlerinin çözüme kavuşturulacağını belirten Vali Sonel, kendisine iletilen sorun, şikayet ve talepleri tek tek dinleyerek not aldı ve iletilen taleplerin çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.


Kabule, çocukları ile birlikte katılan ailelerin çocuklarıyla da yakından ilgilenen Vali Tuncay Sonel, çocuklara çeşitli hediyeler vererek, onları sevindirmeyi ihmal etmedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Giresun’daki kazada hayatlarını kaybeden Yıldız ailesi yarın son yolculuğuna uğurlanacak Giresun’da dün gece Karadeniz Sahil Yolu liman mevkiinde arkadan gelen demir yüklü tırın kırmızı ışıkta beklerken otomobillerine arkadan çarpması sonrasında hayatlarını kaybeden 3 kardeş ile anne ve babaları yarın Trabzon’un Arsin ilçesinde son yolculuklarına uğurlanacak. Dün gece saat 01.45 sıralarında Ordu istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan M.U. yönetimindeki 55 K 4065 plakalı demir yüklü tır, Karadeniz Sahil Yolu’nun Giresun Limanı mevkiindeki ışıklarda bekleyen ve ailesi ile İstanbul’dan memleketi Trabzon’a gitmekte olan Ali Yıldız (45) idaresindeki 34 PM 61 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan araç önünde duran Ferhat Yıldız (45) yönetimindeki 34 PN 09 plakalı otomobile çarptı. Bu araç da çarpmanın etkisiyle ileri fırlayarak önünde kırmızı ışıkta beklemekte olan Köksal Yusuf Halil (31) idaresindeki otomobil yüklü tıra çarptı. 4 aracın karıştığı zincirleme kazada Ali Yıldız ile aynı araçta bulunan eşi Melek Yıldız (40), ikiz çocukları Hamza Yıldız (7) ve Hasan Yıldız (7) ile Sadem Yağmur Yıldız (15) hayatını kaybetti, büyük kızları Rana Meltem Yıldız (20) ise ağır yaralandı. Kazaya neden olan tır sürücüsü M.U. (59) da kazada ağır yaralanırken, Ferhat Yıldız, Fatma Yıldız, Rana Yıldız, Sümeyye Yıldız (9) ve Eymen Yıldız (16) Giresun’daki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden Yıldız ailesinin 5 ferdi yarın Trabzon’un Arsin ilçesi Konak mahallesinde öğle namazı sonrasında aynı yerdeki aile kabristanlığında toğrağa verileceği öğrenildi.